نوشته اصلی توسط HO33E!N این 2 تا یه طوری از قهرمانی اینتر تعریف میکنن آدم احساس میکنه 2 بار قهرمان شدن تو تمام موارد اختلاف داره خاطراتشون ممد بيشتر از من زده حافظش به ما رفته
نوشته اصلی توسط HO33E!N این 2 تا یه طوری از قهرمانی اینتر تعریف میکنن آدم احساس میکنه 2 بار قهرمان شدن تو تمام موارد اختلاف داره خاطراتشون گل فقط چیپ رامیرز و شوت زیر طاقی اسین به اصغر من نمیدونم چرا چلسی گربه سیاه غارسا شده بود
نوشته اصلی توسط HO33E!N گفتم اسپانیا باخت هلند نبرد،آلمان هم هنوز مشخص نیست من به برزیل و هلند امیدی ندارم استاد برزيل بهتر. از هلنده
همین قضیه 5 دقیقه وقت اضافی هم خیابانی گذاشت تو دهنشون
نوشته اصلی توسط Herzeleid ممد بيشتر از من زده حافظش به ما رفته شما پیشکسوتین شکسته نفسی نکنین ما اگه روزی یه بار بزنیم شما روزی 2 بار میزنین
نوشته اصلی توسط vahid همین قضیه 5 دقیقه وقت اضافی هم خیابانی گذاشت تو دهنشون دیگه کلیشه ای ترین جمله30 ثانیه به ازای هر تعویضه 5 تا تعویض فقط 2.5 دقه داشت به غیر از خوابیدنا و درگیریا
نوشته اصلی توسط vahid همین قضیه 5 دقیقه وقت اضافی هم خیابانی گذاشت تو دهنشون همچنان واکنشش بعد از گل گرت بیل یعنی انگار تازه خبر فوت مادرشو داده بودن سر بازی استقلال خبر دادان مادرش فوت کرده ولی موند و گزارش کرد اصن غمش اندازه برد رئال نبود
نوشته اصلی توسط mohammad گل فقط چیپ رامیرز و شوت زیر طاقی اسین به اصغر من نمیدونم چرا چلسی گربه سیاه غارسا شده بود داور بي شرف دراورد از پامون اون بازي كه رايكارد بود و مورينيو يادته؟؟؟؟ بازي رفت با كل اتوئو تو بريج بردن بازي برگشت تو نيوكمپ دهنشون سرويس شد بعدداون بازي هم خوزه پريد وسط زمين دستشو ميچرخونددلمپارددرو بغل كرد بدجود سوزوند غارسايي ها رو
نوشته اصلی توسط HO33E!N دیگه کلیشه ای ترین جمله30 ثانیه به ازای هر تعویضه 5 تا تعویض فقط 2.5 دقه داشت به غیر از خوابیدنا و درگیریا اینو ولش بقول گوتی تعداد بچه های رائول از تعداد قهرمانی غارسا بیشتره
نوشته اصلی توسط mohammad همچنان واکنشش بعد از گل گرت بیل یعنی انگار تازه خبر فوت مادرشو داده بودن سر بازی استقلال خبر دادان مادرش فوت کرده ولی موند و گزارش کرد اصن غمش اندازه برد رئال نبود اینا میسوختن، آی من کیف می کردم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 416 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 416 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن