پ .ن :اگه گواردیولا امسال تیم بایرن رو قهرمان یو سی ال کنه دیگه نمیشه بگی همه چی اتفاقی بود
پ .ن :اگه گواردیولا امسال تیم بایرن رو قهرمان یو سی ال کنه دیگه نمیشه بگی همه چی اتفاقی بود
Hero Enter
Viva Real Madrid
نگو ميخواي بگي با اين استدلال گوارديولا بهترين مربي دهه اخير؟؟؟؟
همه جي جام نيست مربي بزرگ مربي كه تاثير خودش رو بذاره
دلبوسكه بعترين رو قهرمان كرده تيم قهرمان رو گرفته و قهرمان كرده كار خاصي باهاش نكرده اون جا كه بايد خودشو نشون ميداد نداد
دلبوسكه رو وحيد گفت كارش كنار هم گذاشتن ستاره هاست هيچ وقت انعطاف خاصي نداشته
اون قسمت دومم كل كل بين تيماي رقيب طبيعيه من تو كري ميام از اينا بد ميگم اما خودت ميدوني بار ها و بار ها گفتم ونگر رو قبول دارم و بازيكن محبوبم هانري الكي نگو تناقض و فلان
گند بزنن به سرور سایت... من برم لالا
بزركي كوارديولا وقتي به منواثبات ميشه كه تو يه تيم منوسط و تيمي كه ساخت خودشه اين افتخارات رو تكرار كنه
بزركيش وقتي اثبات ميشه كه بره سراغ چالش هاي جديد
قبل از اینکه تو بگی من گفتم گواردیولا در صورتی که تو مونیخ تکرار کنه بزرگه
در ضمن تیم قهرمان رو قهرمان کردن خیلی سخت تره همیشه تا اینکه یه تیم بی ادعا بخواد قهرمان شه
فشاری که الان رو اسپانیا بود رو با فشاری که روی فرانسه هست یکیه ؟
ادم باید همیشه واقع بین باشه من نه از اسپانیا خوشم میاد نه تاکتیکش نه کارهای دلبوسکه ولی اینکه بگیم دلبوسکه مربی بزرگی نیست واقعا شعره
Hero Enter
Viva Real Madrid
حرف اخرم
يه زمان يادم مياد اون وقتي كه مورينيو از چلسي رفت كارشناسا ميگفتن جلسي مثل يك كارخونست كه هر كسي بياد كارخودشو ميكنه
اورام گرانت اومد او تيمو برد فينال سي ال و.....
اسپانيا اراگونزم همچين وضعي داشت بهترين بود اوج نسل طلايي بود دوران پادشاهي تيكي تاكا
دلبوسكه نميگم بد كار كرد نه عملكردش قابل دفاع بوده تا قبل از اين جام اما وقتي كه بايد خودشو نشون ميداد و افت تيمش و بالا رفتن سن بازيكناي طلاييش و مقابله با سبكش رو چاره انديشي ميكرد نكرد
وقتي تو كنفدراسون ها سيستمش بازنده بود فكري واسش نكرد
و اشتباهات بدتري كه به نظرم از روي لجبازي ناشي شده
دلبوسكه مربي كوچكي نيست اما جزو بهترين ها هم نيست چون چالش هاي زيادي نداشته هيچ وقت چون بعد رىال هم تجربه مشابهي نداشته بعد از اسپانيا هم نخواهد داشت
اون اسپانيا شايد با كسي ديگه غير از دلبوسكه هم قهرمان ميشد.... پس تاثير دلبوسكه كمتر از شرايط اون دوره خاص بود
ویرایش توسط Herzeleid : 06-19-2014 در ساعت 02:45 AM
در حال حاضر 33 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 33 مهمان ها)