اسپانیا با افول بارسا تموم شد
مگر اینکه بیان با تاکتیک دیگه ای کار کنن و نسلشونو عوض کنن
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
* یوونتوس علاقمند است تا کاسیمیرو هافبک رئال را به خدمت بگیرد، رئال نیز به سباستین جووینکو علاقمند می باشد.
منبع: Gazzetta dello Sport
* لیورپول در حال گفت و گو با باشگاه بایرن مونیخ برای خرید شقیری با قیمت 16 میلیون پوند می باشد.
منبع: Bild
* منچستر یونایتد قرار است مبلغ 30 میلیون یورو را پرداخت کند و میراندا مدافع اتلتیکو مادرید را به خدمت بگیرد؛ این مبلغ، هزینه جدایی زودهنگام این بازیکن در قراردادش است.
منبع: Marca
* مدیر ورونا بیان کرده که بسیار دشوار است که ایتوربه را در تیم حفظ کند، باشگاه های یووه و رم به سختی دنبال این بازیکن هستند.
منبع: Corriere dello Sport
* گفته می شود هدف اول آرسن ونگر برای خرید وینگر، لاوتزی بازیکن پی اس جی می باشد.
منبع: The Sun
* آرسنال خواستار 12 میلیون پوند برای توماس فرمالن شد، منچستر این بازیکن را می خواهد.
منبع: Daily Mail
* منچستر یونایتد در حال آماده سازی پیشنهادی برای خرید سامی خدیرا هافبک رئال است که گفته می شود تابستان این تیم را ترک می کند.
منبع: Daily Express
* منجستر هر گونه پیشنهاد رئال مادرید برای خرید عدنان یانوزای در این تابستان را رد کرده است.
* تاتنهام می خواهد با پیشنهادی 14 میلیون پوندی آلبرتو مورنو دفاع چپ سویا را به خدمت بگیرد، علاوه بر پرداخت مبلغ لندنی ها قرار است سولدادو را نیز به طور قرضی به سویا واگذار کنند.
* من سیتی پیشنهاد اینتر برای خرید قرضی استفان یووتیچ را رد کرده است.
منبع: Manchester Evening News
* چلسی قرار است پیشنهاد 40 میلیون پوندی را به منچستر ارائه کند و وین رونی را به خدمت بگیرد.
* اتلتیکو مادرید می خواهد قبل از این که اورتون کریستین تیو، وینگر بارسا را به خدمت بگیرد، او را به ترکیبش اضافه کند.
* منچستر یونایتد علاقه دارد تا هررا، هافیک اتلتیکو بیلبائو را به خدمت بگیرد، قیمت این بازیکن 36 میلیون یورو است که امکان دارد تا 40 میلیون یورو افزایش پیدا کند.
در حال حاضر 472 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 472 مهمان ها)