نوشته اصلی توسط vahid ولی همونطور که گفتم عادل بدجور خودشو داره به گند میکشه... تو گزارشا یه رئالی یه توپ لو بده تو بوق و کرنا میکنه ولی بارسایی افتضاح ترین بازی ها رو که داشته باشن ازشون رد میشه گزارشكر بي طرف وجود نداره
نوشته اصلی توسط Herzeleid من واسه يورو گفتم اين نسل رو هنوز نميشه ارزيابي كرد اگر چه بازيكناش خيلي متفاوتن با نسل قبل برای یورو باید ترکیبی کار کنه... اگه شجاع باشه و به دنبال قهرمانی نباشه، از همین جوونا هم استفاده کنه، آینده رو میخره
نوشته اصلی توسط vahid رئالی های محترم نظرتون درباره شایعه استرلینگ؟ در حد شايعه باقي ميمونه
نوشته اصلی توسط Herzeleid گزارشكر بي طرف وجود نداره من نگفتم بی طرف باشن... ولی دیگه نباید اینجوری شورشو در بیارن
نوشته اصلی توسط vahid اونش که اصلا مهم نیست... مهم اینه که هیگی با اون همه محبوبیت، با اون همه علاقه ای که همیشه میگفت به رئال داره این کارو بکنه... خیانت بزرگیه خلایق هر چه لایق
کاستاریکا امشب هم برای ایتالیا داستان درست میکنه؟
نوشته اصلی توسط vahid من خودم میگم الان اضافیه هم پستش بازیکن زیاد داریم... خواستم نظر بقیه رو بدونم گمون نکنم امسال خرید آنچنانی داشته باشیم
نوشته اصلی توسط vahid برای یورو باید ترکیبی کار کنه... اگه شجاع باشه و به دنبال قهرمانی نباشه، از همین جوونا هم استفاده کنه، آینده رو میخره منوبودم اين يورو رو قرباني ميكردم واسه اينده اسپانيا بخواد نخواد يه دوره گذار بايد داشته باشه چه بهتر همين حالا بعد از بحران
نوشته اصلی توسط HO33E!N خلایق هر چه لایق ولی بره بارسا به گند کشیده میشه... ممکنه با وجود الکسیس بچسبوندش به نیمکت... اگر هم بازی بده بهش کاملا باید زیر سایه مسی و نیمار باشه
نوشته اصلی توسط vahid من نگفتم بی طرف باشن... ولی دیگه نباید اینجوری شورشو در بیارن شورشو در اوردن واقعا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 387 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 387 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن