نيجريه تيمشاز بوسني بهتره
گفتم دلم با نيجريست ها
نيجريه تيمشاز بوسني بهتره
گفتم دلم با نيجريست ها
مهاجمی که نتونه یه بار مستقیمشو جا بزاره بدرد لای جرز میخوره
بنظرم امار خوب کاستا بخاطر کار تیمشون بود وگرنه خودش پخی نیست البته شایدم باشه
کاستا مث ژیرو خودمونه امارشو ببینی خوبه ولی پخی نیست و البته شایدم باشه و امیدوارم نباشه
شما تو تورس و حضرت شفچنکو ریدین کاستا انگشت کوچیکه اونا هم نیست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولکات که رباط پاره کرده
چمبو هم 3 ماه نبود بعدش برگشت ولی هنوز 20 سالشه نوسان داره درسته اینده داره ولی یه بازی خوبه یه بازی نه اصلا ذات بازیکنان تو این سن اینه
پولدسکی هم درجه یک نیست
در مورد ژیرو هم چرت نگو
سناگو - بتنر - ژیرو > تورس - با - اتوئو
نگو این حرفو دیگه
ولی در کل به اینده این بازیکنان خوشبینم زیاد همین که ستاره های ارسناه همشون زیر 24.25 سالن ( خیلیاشونم زیر 22 ) خیلی خوبه البته اگه باز اینا نرن تیم های رقیب رو توقویت کنن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كاستا رو تمام كارشناسا و بازيكناي سابق و از همه مهم تر خوزه تاييد كردن پس واسه ما حجت تموم
نه اتفاقا تواناييش بالاستء... فيزيكي هم هست و بازي درگيرانه هموني كه ما ميخوايم به خدا ما نميگيم سوارز بشه نصف موقعيتا هم گل كنه بسمونه
مقايسه زشتي بود ژيرود هيچوقت بازيكن سطح اولي نبوده
تورس رو انداختم بهمون و خريدش خريت محض بود با اوضاعي كه داشت همون اولم ازش متنفر بودم الانم هستم
شوجنگو هم اقا مخالف بود از اول ولي ابرا لجبازي كرد اگر چه بدم نبود ولي خب نشد اون كه بايد ميشد ديگه
مهاجم فقط اون گه پرسی عوضی
پدرسوخته چه گلایی میزنه اینا رو مبنینمو حسرت میخوردم
در حال حاضر 337 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 337 مهمان ها)