نوشته اصلی توسط HO33E!N rsh?یادم نی ولی از یه چیزی از به ترتیب تو سامی و من ساخته شده بود اول سامی بعد تو آخر من یادش بخیر مزارع
نوشته اصلی توسط HO33E!N با اختلاف سنی هیر هیر این آواتارت باتیستوتاست؟
نوشته اصلی توسط sareh خیلی خوبم فقط تحویل پروژه دارم s2plus خوب خدا رو شکر.قوی باش حسین می بینی مردم مایه دارن تو گوشی پیشرفت می کنن اما ما چی...
نوشته اصلی توسط blueheart اول سامی بعد تو آخر من یادش بخیر مزارع خاک بر سر من که جلو تر از شما نباشم چه مزارع پربار ونوک تیزی
نوشته اصلی توسط sareh هیر هیر این آواتارت باتیستوتاست؟ این آواتار موشک آبی باتی گل یا همون باتیستوتاست
نوشته اصلی توسط blueheart خوب خدا رو شکر.قوی باش حسین می بینی مردم مایه دارن تو گوشی پیشرفت می کنن اما ما چی... ترمای اول دانشگاه یه گوشی خریدم از اون به بعد نتونستم قابشو عوض کنمم
نوشته اصلی توسط HO33E!N خاک بر سر من که جلو تر از شما نباشم چه مزارع پربار ونوک تیزی شما اساتید بودید و من در رکاب شما افتخار شاگردی داشتمافتخاری بس بزرگ
نوشته اصلی توسط HO33E!N ترمای اول دانشگاه یه گوشی خریدم از اون به بعد نتونستم قابشو عوض کنمم گوشی من که باطریش خیلی وقته نابود شده 2 ساعت بیشتر شارژ نگه نمی داره نمی تونم یه باطری عوض کنم
نوشته اصلی توسط blueheart شما اساتید بودید و من در رکاب شما افتخار شاگردی داشتمافتخاری بس بزرگ استاد من در مکتب شما پشه ای بر سر خاشاکم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 402 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 402 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن