نوشته اصلی توسط Maryam من رسما آسفالت شدم اما سرانجامم هم ميدونم خوب نميشه میخواستم یک ضرب المثل بی ادبی در این زمینه بگم اما نمیگم
نوشته اصلی توسط HO33E!N گفتم من و ساره هم بیایم ور دستت منم بازي
I'm jealous of the rain ...
[QUOTE=tandis_m;22598] نوشته اصلی توسط HO33E!N به جرات میتونم بگم چند وقته جز برا تیم ملی هیچ آهنگی بیرون نیومده ما هنوز رو چارتار و همایون قلفیم[/QU نصف بيشترشونم چرت و پرته به جرات میتونم بگم کاری که تو با این نقل کردی خواجه امیری با سرود تیم ملی نکرد
[QUOTE=Milad;22601] نوشته اصلی توسط tandis_m به جرات میتونم بگم همش چرته موافقم البته اهنگ سيروان بدك نبود
[QUOTE=HO33E!N;22606] نوشته اصلی توسط tandis_m به جرات میتونم بگم کاری که تو با این نقل کردی خواجه امیری با سرود تیم ملی نکرد با اختلاف بدترین نقل گرفتن باران
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط blueheart ساره با کلاسه .کلاسش به ما ننه قمرا نمی خوره استاد ساره از چین وارد میکنه ما آب میکنیم
[QUOTE=HO33E!N;22606] نوشته اصلی توسط tandis_m به جرات میتونم بگم کاری که تو با این نقل کردی خواجه امیری با سرود تیم ملی نکرد
نوشته اصلی توسط ehsan1361 میخواستم یک ضرب المثل بی ادبی در این زمینه بگم اما نمیگم بي ادب نشين ديگه بذارين ما دخترا هم راحت بيايم تو بحثاتون
نوشته اصلی توسط HO33E!N ساره از چین وارد میکنه ما آب میکنیم زده تو خط مکزیک
نوشته اصلی توسط Maryam منم بازي تیممون تکمیله
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 446 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 446 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن