نوشته اصلی توسط ehsan1361 با اختلاف اعتراف میکنم الان معنی این حرفمو نمیفهمی به جرات میتونم بگم من فوتبال و تماشای فوتبال رو با هیج لذتی تو دنیا عوض نمیکنم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط ehsan1361 حالا تازه اولشه واسه شما ارشد بخونی تا پایان نامه بدی قبض روح میشی فعلا که اول باس برم خدمت بعد ارشد
نوشته اصلی توسط Milad به جرات میتونم بگم من فوتبال و تماشای فوتبال رو با هیج لذتی تو دنیا عوض نمیکنم قبلا منم از این حرفا میزدم
نوشته اصلی توسط HO33E!N جلو بلژیک که چیزی نشون نداد جلو کره ترکوند جلو بلژیک هم خوب دفاع میکردن چند تا ضد حمله خرکی هم زدن
نوشته اصلی توسط vahid هر موقع جلو تیمی مثل آلمان نتیجه گرفت، باهات بحث می کنم میلاد یه ایران -آرزانتینُ خوب پیش بینی کرد دیگه کلا تا آخر عمر نون همونُ خواهد خورد
نوشته اصلی توسط pirana فعلا که اول باس برم خدمت بعد ارشد منم اول رفتم خدمت بعد ارشد خوندم بعد از خدمت خیلی سخته درس خوندن
pirana
نوشته اصلی توسط tandis_m چه لايك زشتي خب این اسمش لایک نیستش
نوشته اصلی توسط ehsan1361 قبلا منم از این حرفا میزدم به جرات میتونم بگم زمان درس خوندنت بارسلونا وجود نداشت
نوشته اصلی توسط ehsan1361 منم اول رفتم خدمت بعد ارشد خوندم بعد از خدمت خیلی سخته درس خوندن اما بهترـه؛ نه؟ باس برم سرکار دیگه اینطوری نمیشه ادامه داد
نوشته اصلی توسط pirana خب این اسمش لایک نیستش اينو نميگم ، ميگم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 491 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 491 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن