نوشته اصلی توسط Herzeleid رو بن كه هست دفاع شیلی مثه اسپانیا نیست ها لامصبا تخریبی بازی میکنن هر بازیکنی که توپو میگرفت 2 نفر میریختن رو پاش
تا ساعت 9 شب خداحافظ
pirana
نوشته اصلی توسط HO33E!N برو خوشکلم تو نمیای؟ ریش و سیبیلو قیچی... نوشته اصلی توسط ehsan1361 من قبل از تاریکی میرم بعضیا سایه روشن ـشون بهترـه نباس از تمام زوایا دیده بشن؛ شب بری خاطرات خوشتری واست باقی میمونه
نوشته اصلی توسط mohammad دفاع شیلی مثه اسپانیا نیست ها لامصبا تخریبی بازی میکنن هر بازیکنی که توپو میگرفت 2 نفر میریختن رو پاش هلندم اسپانيا نيست
نوشته اصلی توسط ehsan1361 تا ساعت 9 شب خداحافظ او چه آن تایم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 تا ساعت 9 شب خداحافظ به سلامت
ممد دیشب من بیهوش بودم موقعی که اس دادی... امروز صبح ساعت 8 امتحان داشتم، دیروز هم کلی دوندگی + کم خوابی باعث دیشب اصلا فوتبال نبینم
نوشته اصلی توسط vahid ممد دیشب من بیهوش بودم موقعی که اس دادی... امروز صبح ساعت 8 امتحان داشتم، دیروز هم کلی دوندگی + کم خوابی باعث دیشب اصلا فوتبال نبینم با اختلاف شيرازي ترين كاربر باران
نوشته اصلی توسط vahid ممد دیشب من بیهوش بودم موقعی که اس دادی... امروز صبح ساعت 8 امتحان داشتم، دیروز هم کلی دوندگی + کم خوابی باعث دیشب اصلا فوتبال نبینم سوارز داره میره غارسا
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من رفتم دور دور بنزین بزنم برگردم خب نسوزونش که نخوای بزنی مرفه بی درد نوشته اصلی توسط tandis_m به سلامتي سخته بزرگ كردنشون نه؟ نه میسپارمشون به استاد ترم آینده
ویرایش توسط pirana : 06-23-2014 در ساعت 07:27 PM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 490 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 490 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن