[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زحمتی که دلبوسکه واسمون کشید رو نمیشه زیر سوال برد
من یه مدت پیش تو خونه یکی ازدوستام داشتم بازی رئال و والنسا بود فک کنم مال زمان دلبوسکه بود انصافا تیمش با جرات میگم از لحاظ زیبایی فوتبال نمیشه حتی الان هم نمیشه با هیچ تیمی مقایسه کرد
ولی من همچنان میگم دلبوسکه رو کسی احمق یا اسکول یا بی شور بخونه .....
به نظر من که عملکردش چه تو رئال چه تو اسپانیا حداقل قابل ستایشه
Hero Enter
Viva Real Madrid
من به هیچ وجه عملکردش تو رئالو زیر سوال نبردم و نخوام برد... واقعا عالی بود... رئال دل بوسکه رو بی نهایت دوست داشتم... رئال دل بوسکه ترکیبی بود از سرعت، خلاقیت های فردی، ضدحملات سریع و حرکات ترکیبی، از هر نظر بی نقص بود... البته همه جور ابزاری هم داشت...
ولی میشه یه فرد رو به صورت مقطعی اسکل دونست مثلا امسال دل بوسکه بدجور اسکل بازی درآورد
منم چند روز پیش خونه دوستم بودم بازی های بارسای گواردیولا رو میدیدم به جرات میتونم بگم تا جایی که سنم قد میده به این زیبایی فوتبال ندیده بودم
گواردیولا خیلی مربی بزرگی! کسی نمیتونه منکرش بشه حداقل در عرض 6 شال بیش از بیست جام اورده
کسی که سر الکس رو لرزونده! کسی که رئال رو 5 تایی کرده کسی که تیم قهرمان رو گرفته و فهررامن کرده کاری که خیلی سخت تره با بایرن 10 هفته زدتر قهرمان دشه
واقعا عملکردش در بارسا و بایرن قابل ستایش
در حال حاضر 493 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 493 مهمان ها)