نوشته اصلی توسط ahmadsp حاجی من از 11 سالگی فوتبال میدیدم اون موقع دوره اول لیگ برتر رو یادمه فرشاد پیوس و بهزاد داداش زاده
نوشته اصلی توسط blueheart امروز باعاش تلفنی صحبت کردم فردا صبح قراره زیارتش کنم من امروز بعد از ظهر تازه اومدم سبزوار سلام برسون بش اونم اخراشه دیگه چند هفته دیگه تسویه میگیره
نوشته اصلی توسط vahid فرشاد پیوس و بهزاد داداش زاده همه چی به بازی اخر کشیده بود پرسپولیس با فجر سپاسی پرتغال : روی کاستا مانیش پائولتا نونو گومز
نوشته اصلی توسط ahmadsp همه چی به بازی اخر کشیده بود پرسپولیس با فجر سپاسی پرتغال : روی کاستا مانیش پائولتا نونو گومز اون که مال خیلی سال بعدتره... اون موقعی که من میگم اصلا لیگ برتر وجود نداشت... اون پرتغال یورو 2000 همینا ستارهش بودن البته پائولتا اون موقع هنوز نبود، فوروادشون همون نونو گومژ بود
مربی پرتغال هومبرتو کوئیلیو بود، قیافش مثل قصابها بود
یه دقیقه رفتیم دستشویی ژاپن یه گل زد
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط vahid بدترین تورنمنت هم یورو 2004 بود که یونان قهرمان شد ها اونم خیلی بد بود
نوشته اصلی توسط ahmadsp سلام برسون بش اونم اخراشه دیگه چند هفته دیگه تسویه میگیره اره دیگه این ماه اخرشه
نوشته اصلی توسط Milad یه دقیقه رفتیم دستشویی ژاپن یه گل زد اونی که میگه دلبوسکه بیشعوره .......... است.
نوشته اصلی توسط vahid اون که مال خیلی سال بعدتره... اون موقعی که من میگم اصلا لیگ برتر وجود نداشت... اون پرتغال یورو 2000 همینا ستارهش بودن البته پائولتا اون موقع هنوز نبود، فوروادشون همون نونو گومژ بود میشناسم باو نسلی بودنا همین محرمی عجب غیرتی داشت جیوانی البر افنبرگ نعمت شول بایرن مونیخ قدیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 443 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 443 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن