نوشته اصلی توسط vahid حسین آرژانتین آرژانتین فاجعس فقط میخواد مسی رو ببره بالا که بکوبنش تو سرمون
نوشته اصلی توسط ehsansalehi جلال بی خاصیت و انصاری فر مجسمه در مورد جلال درست صحبت کن بهترین دفاع وسطمون بود
نوشته اصلی توسط vahid خدا رو شکر این حرفو قبلا زدیم که نگن بعد باخت رنگ عوض کردن ما حسابمون پاک پاکه اتوبوس چیدن و گل نخوردن راحته ولی وقتی بخوای گل بزنی عیارت معلوم میشه قسم میخورم این تیم با کیروش تو اسیا هم هیچی نمیشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N آرژانتین فاجعس فقط میخواد مسی رو ببره بالا که بکوبنش تو سرمون دوست دارم ازژانتین رود خذف شه تا مسی خطری واسه نیمار تو افای گلی نباشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N حقیقی معمولیِ معمولی بود تو 3 تا بازی.دفاع تیمی باعث شد که بگن خوبه.حقیقی در حد لیگ ایران هم نی آره --- حقیقی یه دروازه بان معمولیه --- اصلا انتخابش تعجب داشت --- حق رحمان بود تو دروازه وایسه ---
نوشته اصلی توسط ehsansalehi جلال بی خاصیت و انصاری فر مجسمه جلال خوب بود با یه اشتباه نمیشه نابودش کرد کریم هم که با اون وضع حمله ما کاری نمیتونس بکنه
نوشته اصلی توسط azamusic آره --- حقیقی یه دروازه بان معمولیه --- اصلا انتخابش تعجب داشت --- حق رحمان بود تو دروازه وایسه --- حرف منم همینه
نوشته اصلی توسط vahid در مورد جلال درست صحبت کن بهترین دفاع وسطمون بود آره تو راست می گی لنگی! من بودم گل را زدم ببخشید
نوشته اصلی توسط HO33E!N حقیقی معمولیِ معمولی بود تو 3 تا بازی.دفاع تیمی باعث شد که بگن خوبه.حقیقی در حد لیگ ایران هم نی کم سیو ترین دروازه بان برتر جام
حسین آرژانتین رو کاکل بارسایی ها میچرخه ها
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 407 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 407 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن