نوشته اصلی توسط vahid همچنان آرژانتین همچنان روی کاکل بارسا
نوشته اصلی توسط azamusic آی گفتی --- این حرکت اول بازیش خیلی جالب نیست --- امروز هم به کاپیتان بوسنی گفت لباست ماله من --- کلکسیون جمع می کنه --- گفت اگه لباستو بدی من یه پاس گل هم به تو میدم
نوشته اصلی توسط vahid تعویضا خوب نبود... آوردن سپهر حیدری اشتباه بود... به نظرم میشد، جهانبخش و قاسم حدادی فر و انصاری فر بیان تو... اینجوری شرایطمون بهتر میشد سپهر حیدری :)))))))) اطلاعات فوتبالیت منو کشته من دیگه حرفی ندارم
نوشته اصلی توسط mohammad68 کلا تو این 3تا بازی از جهانبخش فقط خوشم اومد بقیشون جهانبخش اصلا توپ به پاش خورد؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N دیگه هیچ دلیلی برا شادی نداریم مگر که به خاطر گل زده اگه نزده بود بهرت بود --- حداقل توی یه رکوردهای جام امسال اسم تیم ایران می اومد ---
نوشته اصلی توسط vahid تعویضا خوب نبود... آوردن سپهر حیدری اشتباه بود... به نظرم میشد، جهانبخش و قاسم حدادی فر و انصاری فر بیان تو... اینجوری شرایطمون بهتر میشد جاااان؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N لب خونی بلدین شما 2 تا؟ منم با اینکه از نکونام خوشم نمیاد ولی نمیتونم از رو این دو کلمه بگم نکونام اینجوری گفته
نوشته اصلی توسط Al!rezA سپهر حیدری :)))))))) اطلاعات فوتبالیت منو کشته من دیگه حرفی ندارم فوتبال رنگی
نوشته اصلی توسط HO33E!N از انصاریفر بهتره سردار آزمون
نوشته اصلی توسط Al!rezA سپهر حیدری :)))))))) اطلاعات فوتبالیت منو کشته من دیگه حرفی ندارم خسرو بابا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 36 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 36 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن