نوشته اصلی توسط ehsan1361 قرار بود که وقتی داعش حمله کرد تو صف مقدم باشی ، چی شده ؟ فعلا خبری نیست این شک نداشت نه تنها خودم بلکه سه داداش دیگم صف مقدم هستیم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آره نیمکت نشین میشد ولی تو بازی بوسنی به درد میخورد جباری و صادقیان هم همینطور ولی هیچ کدوم از این سه تا به درد نمی خوردن --- نه جباری - نه کریمی - نه صادقیان ----
نوشته اصلی توسط m0hSen فعلا خبری نیست این شک نداشت نه تنها خودم بلکه سه داداش دیگم صف مقدم هستیم دمت گرم
وصیت کردیم اگه شهید شدیم اسم بسیج **** بهمون نزن چون باعث ننگ واسمون
نوشته اصلی توسط azamusic ولی هیچ کدوم از این سه تا به درد نمی خوردن --- نه جباری - نه کریمی - نه صادقیان ---- بازیساز نمیخواد تیم ملی ؟ نکنه شما طرفدار بزن زیرش هستی ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بازیساز نمیخواد تیم ملی ؟ نکنه شما طرفدار بزن زیرش هستی ؟ نویدکیا اگر مصدوم نمیشد با اختلاف بهترین بازیساز قرن ایران میشد
نوشته اصلی توسط m0hSen وصیت کردیم اگه شهید شدیم اسم بسیج **** بهمون نزن چون باعث ننگ واسمون بین شو میگیرن بسیج مستضعفین
من رئیس فدراسیون بودم میرفتم دنبال بیلسا یا پکرمن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بازیساز نمیخواد تیم ملی ؟ نکنه شما طرفدار بزن زیرش هستی ؟ اینا حاشیه ساز هستن --- و جباری و کریمی هم سن بالا هستن --- بهترین انتخاب را کرده بود --- بعد اینا را به جای کی بگذاره تو زمین؟ --- نکنه کیروش کمتر از شما فوتبال سرش میشه ؟ ---
نوشته اصلی توسط HO33E!N نویدکیا اگر مصدوم نمیشد با اختلاف بهترین بازیساز قرن ایران میشد آخ گفتی دیوونه بازیخونی و پاس های تو درش هستم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 417 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 417 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن