نوشته اصلی توسط ehsan1361 دمت گرم وظیفس..... بخدا الان هم مادرم جانبازه هم پدرم خدا خودش شاهد هنوز یدونه مزایایی از جانباز نگرفتیم نه حقوقی نه کارمندی نه پرداختی دانشگاهی هیچ تو بمباران دوبار هست نیستمون نابود شد...
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آخ گفتی دیوونه بازیخونی و پاس های تو درش هستم با اختلاف تودرترین پاسای قرن
نوشته اصلی توسط azamusic اینا حاشیه ساز هستن --- و جباری و کریمی هم سن بالا هستن --- بهترین انتخاب را کرده بود --- بعد اینا را به جای کی بگذاره تو زمین؟ --- نکنه کیروش کمتر از شما فوتبال سرش میشه ؟ --- جباری حاشیه ساز نیست صداقیان هم فقط تو زمین اعصاب مصاب نداره کیروش فقط نمیخواستت ببازه بازیها رو
نوشته اصلی توسط HO33E!N من رئیس فدراسیون بودم میرفتم دنبال بیلسا یا پکرمن بیلسا را یه بار رفته بودن دنبالش --- ولی مثل اینکه حاضر نشده بود توی ایران کار کنه --- کلا ایران شده جولانگاه مربی های خارجی کروات و صرب و بوسنیاک---
نوشته اصلی توسط HO33E!N با اختلاف تودرترین پاسای قرن کلمه ای که اردشیر خوشش میاد
نوشته اصلی توسط HO33E!N نویدکیا اگر مصدوم نمیشد با اختلاف بهترین بازیساز قرن ایران میشد توی تیم مایلی کهن مصدوم شد ---
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بین شو میگیرن بسیج مستضعفین ولی خدایش شاید شوخی گرفتین همه چیز یا مسخرت بشه یه تحرکاتی اینجا هست باور کن شده دغدغه کل شهر این همه جنگ افزار صدا جنگندها یجوری شد اینجا
نوشته اصلی توسط ehsan1361 جباری حاشیه ساز نیست صداقیان هم فقط تو زمین اعصاب مصاب نداره کیروش فقط نمیخواستت ببازه بازیها رو جباری هیچ تعهدی نداره --- مغرور هم هست --- با هیچ کس نمی سازه --- ولی آخه به جای کی می اومد؟ ---
نوشته اصلی توسط HO33E!N من رئیس فدراسیون بودم میرفتم دنبال بیلسا یا پکرمن حسین مرض داری با احساسات من بازی میکنی
نوشته اصلی توسط azamusic جباری هیچ تعهدی نداره --- مغرور هم هست --- با هیچ کس نمی سازه --- ولی آخه به جای کی می اومد؟ --- جای کسی نمی اومد ، جای بازیساز تو تیم ملی خالی بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 197 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 197 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن