نوشته اصلی توسط m0hSen ولی خدایش شاید شوخی گرفتین همه چیز یا مسخرت بشه یه تحرکاتی اینجا هست باور کن شده دغدغه کل شهر این همه جنگ افزار صدا جنگندها یجوری شد اینجا فعلا داعش تو عراق گیر افتاده و هیچ غلطی نمیتونه بکنه
هدینگ
نوشته اصلی توسط HO33E!N من رئیس فدراسیون بودم میرفتم دنبال بیلسا یا پکرمن با اختلاف رئیس فدراسیون ترین کاربر تاریخ باران
نوشته اصلی توسط ehsan1361 جای کسی نمی اومد ، جای بازیساز تو تیم ملی خالی بود تیم که 10 نفره نبوده ---
نوشته اصلی توسط azamusic بیلسا را یه بار رفته بودن دنبالش --- ولی مثل اینکه حاضر نشده بود توی ایران کار کنه --- کلا ایران شده جولانگاه مربی های خارجی کروات و صرب و بوسنیاک--- نباید دنبال اسم و رسم باشیم باید دنبال معمار باشیم
نوشته اصلی توسط m0hSen حسین مرض داری با احساسات من بازی میکنی ها
نوشته اصلی توسط azamusic تیم که 10 نفره نبوده --- وقتی تیم بسته میشه واسه جام جهانی باید دو تا بازیساز هم باشه توش
نوشته اصلی توسط azamusic توی تیم مایلی کهن مصدوم شد --- همیشه پای یک کلنگ درمیان است
نوشته اصلی توسط ehsan1361 فعلا داعش تو عراق گیر افتاده و هیچ غلطی نمیتونه بکنه چقد دوس دارم با عربستان وارد جنگ بشیم درست اولین شهری که به گا میره مایم ولی دوسدارم عرب کشی...نمیدونی چقدر مردمان پستی هست باید از نزدیک ببینشون چه حسی به ایرانی کورد دارن.....
نوشته اصلی توسط HO33E!N همیشه پای یک کلنگ درمیان است منظور یک کودن بود دیگه ؟ مایلی کدن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 491 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 491 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن