نوشته اصلی توسط Milad با اختلاف خسته ترین کاربر سال از بس خوابیدم خسته شدم اثرات جام جهانیه من میگم این جام جهانی کسالت بار شده کسی باور نمیکنه
نوشته اصلی توسط Milad با اختلاف خسته ترین کاربر سال از بس خوابیدم خسته شدم من فكر كردم از كار خسته شدي
نوشته اصلی توسط tandis_m من فكر كردم از كار خسته شدي
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اثرات جام جهانیه من میگم این جام جهانی کسالت بار شده کسی باور نمیکنه اصن حس هیچ کاری نیست .نه حس بیرون رفتن هست نه حس سریال دیدن نه حس خواب کلا خسته م
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اثرات جام جهانیه من میگم این جام جهانی کسالت بار شده کسی باور نمیکنه آره خصوصا از ديشب كه حذف شديم كلا شور و هيجان فروكش كرد
نوشته اصلی توسط Milad اصن حس هیچ کاری نیست .نه حس بیرون رفتن هست نه حس سریال دیدن نه حس خواب کلا خسته م افسرده شدی چارش ورزشه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 افسرده شدی چارش ورزشه بد بختی دکتر گفته تا پاتو عمل نکردی حق نداری فوتبال بازی کنی مینیسک بیرونی زانوم به فنا رفته
نوشته اصلی توسط tandis_m آره خصوصا از ديشب كه حذف شديم كلا شور و هيجان فروكش كرد ایران که از قبل جام جهانی معلوم بود حذف میشه بازی با آرزانتین خوب بود ، انتظار مردم مطابق معمول بالا رفت الکی سقف فوتبال ما همینه
حسین بیاد یه کم قهوه ایش کنیم حالم جا بیاد
نوشته اصلی توسط Milad بد بختی دکتر گفته تا پاتو عمل نکردی حق نداری فوتبال بازی کنی مینیسک بیرونی زانوم به فنا رفته پس به خاطر همینه که افسرده شدی باید هر طوری هست خودتو سرگرم کنی اگه خونه باشی حالت بدتر میشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 447 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 447 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن