نوشته اصلی توسط ehsan1361 بهترین روش درمان خستگی و بی حالی استخره امروز روانشناس هم شدم دکتررر نیما افشار هستم دكتر يه وقت مشاوره ميخواستم
نوشته اصلی توسط tandis_m دكتر يه وقت مشاوره ميخواستم به منشی من خانوم پرستو شیرزاد مراجعه کنید لطفا چه سریالی بود ساختمان پزشکان
نوشته اصلی توسط ehsan1361 به منشی من خانوم پرستو شیرزاد مراجعه کنید لطفا چه سریالی بود ساختمان پزشکان واقعأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأ أأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأ؟؟؟
نوشته اصلی توسط tandis_m واقعأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأ أأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأ؟؟؟
نوشته اصلی توسط tandis_m مشكلت رو جدي بگير چون بعدها برات دردسر ساز ميشه از من پارگی نیست کش اومدن مینیسک ه بیرونی که اگه پاره شه کل مینیسک پام پاره میشه ولی با این همه 20 جلسه فیزیوتراپی کردم ولی تغیری ایجاد نشد یعنی قرار بود بعد 20 جلسه خوب شه که بدتر شد الان درد نداره ولی گفته دوندگی زیاد کنی احتمال داره پاره شه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط ehsan1361 رفته خودشو واسه عروسی امشب آماده کنه میخواد بره عروسی ؟
نوشته اصلی توسط Milad میخواد بره عروسی ؟ آره عروسیه خاتون ، دختر اردشیر قلعه مافیاست
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آره عروسیه خاتون ، دختر اردشیر قلعه مافیاست میگن تور لباس رو از سوئیس سفارش داده
نوشته اصلی توسط Milad میگن تور لباس رو از سوئیس سفارش داده وقتی هوتن ماشین 2 میلیاردی سوار میشه اینم میگه بابا مافیا منم میخوام
نوشته اصلی توسط ehsan1361 وقتی هوتن ماشین 2 میلیاردی سوار میشه اینم میگه بابا مافیا منم میخوام پسرش گواهینامه نداره پورشه سوار میشه انوقت من 4 ساله گواهینامه گرفتم فرغون هم سوار نمیشم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 385 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 385 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن