نوشته اصلی توسط HO33E!N البته: اون چیزی که جوون تو آئینه نمیبینه پیر تو خشت خام میبینه حس کردم یه ایرادی داره! آره همون!
نوشته اصلی توسط mostafa58 حس کردم یه ایرادی داره! آره همون!
نوشته اصلی توسط mostafa58 انچه جوان در آینه می بیند پیر در خشت خام! الان کی جوونه، کی پیر؟
نوشته اصلی توسط vahid من میگم جوئل کمپلو بیاریم ذخیره بنز... نظرت مثبتت؟ تاکید
نوشته اصلی توسط vahid الان کی جوونه، کی پیر؟ مث که دقت نمیکنی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط vahid من میگم جوئل کمپلو بیاریم ذخیره بنز... نظرت مثبتت؟ چرا ندیدم؟بازیکنِ آرسناله باووو نمیده که
نوشته اصلی توسط HO33E!N مث که دقت نمیکنی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] الان با تمام وجود درک کردم
نوشته اصلی توسط HO33E!N چرا ندیدم؟بازیکنِ آرسناله باووو نمیده که خیلی وقتا این اتفاق میفته اگه پول بدی هر بازیکنی فروشیه (قال حسین وثوق )
نوشته اصلی توسط vahid الان با تمام وجود درک کردم قابل توجه احسان که فک میکنه پیرِ خراباته
نوشته اصلی توسط vahid خیلی وقتا این اتفاق میفته اگه پول بدی هر بازیکنی فروشیه (قال حسین وثوق ) مثل اینکه دیگو کاستا رو از چلسی بخریمهنو برا خودشون بازی نکرده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 224 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 224 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن