برم الان میام
نوشته اصلی توسط HO33E!N تو اوکی بده 70 تا میخریمش من تنها خرید گرونی که قبولش دارم جیمزه یه بار تو ای اسپورت نوشته بود رئال میخواد بخرتش ولی تا جام جهانی میخواد صبر کنه اگه خریده بودش الان حداقل 30 تا سود کرده بودیم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Herzeleid فدای تو بشم من امشب شب فوق العاده ای بود واسم چون اروگوئه حذف شد؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N عجیب نیست این چیدمان که آمریکایی ها به هم میخورن؟ خیلی بده این جدول خیلییییی این ور سخت ترین اون ور مفت مفت! به طرف فینال پیش بینی میکنم خیلی شخمی میشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N چون اروگوئه حذف شد؟ چون برزیل خیلی دراماتیک برد همچین تجربه ای ممکن دیگه تا زندم تکرار نشه پکرمن رو ترجیح میدم به تابارز! اروگوئه بی سوارز اهمیتی واسم نداره
نوشته اصلی توسط Herzeleid چون برزیل خیلی دراماتیک برد همچین تجربه ای ممکن دیگه تا زندم تکرار نشه پکرمن رو ترجیح میدم به تابارز! اروگوئه بی سوارز اهمیتی واسم نداره آخرين پنالتي كه خراب شد فقط به فكر تو و كري خوندناي قبليت بودم
I'm jealous of the rain ...
ایران مربی ای میخواد مثل پکرمن تاکتیکی
مورینیو میخواد بگیرتش
نوشته اصلی توسط Milad ایران مربی ای میخواد مثل پکرمن تاکتیکی اخ اگر میشد بیلسا رو بیاریم! همین شیلی امروز میراث بیلساست
نوشته اصلی توسط Milad ایران مربی ای میخواد مثل پکرمن تاکتیکی بیلسا یا پکرمن.البته ایران با اختلاف خیلی بی استعداده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 488 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 488 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن