نوشته اصلی توسط Maryam آخرين پنالتي كه خراب شد فقط به فكر تو و كري خوندناي قبليت بودم امشب تا پای مرگ رفتیم و برگشتیم به جرات میگم پر استرس ترین لحظاتی بود که تو چند سال اخیر تجربه کردم! پاهام سست شده بودن دیگه....تجربه ی بی نظیری بود
نوشته اصلی توسط Herzeleid اخ اگر میشد بیلسا رو بیاریم! همین شیلی امروز میراث بیلساست بیلسا خیلی خوبه اگه میشد اوردش گاس هیدینگ رایکارد ولی این ایران با کروش به جایی نمیرسه حالا هی این عادل از حماسه ی بازی با ارژانتین بگه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Herzeleid چون برزیل خیلی دراماتیک برد همچین تجربه ای ممکن دیگه تا زندم تکرار نشه پکرمن رو ترجیح میدم به تابارز! اروگوئه بی سوارز اهمیتی واسم نداره یه زمانی جام جهانی شروع میشد میگفتیم یه ور فینال کع برزیله اونورش پیش بینی میکردیم الان بردن شیلی با اشک و آه و گریه
نوشته اصلی توسط HO33E!N بیلسا یا پکرمن.البته ایران با اختلاف خیلی بی استعداده به جرات میتونم بگم اگر آرژانتین اینا رو نگه میداشت الان یه ستاره بیشتر داشت
نوشته اصلی توسط Milad بیلسا خیلی خوبه اگه میشد اوردش گاس هیدینگ رایکارد ولی این ایران با کروش به جایی نمیرسه حالا هی این عادل از حماسه ی بازی با ارژانتین بگه رایکارد مثل دلبوسکه مربی ضعیفیه
نوشته اصلی توسط HO33E!N یه زمانی جام جهانی شروع میشد میگفتیم یه ور فینال کع برزیله اونورش پیش بینی میکردیم الان بردن شیلی با اشک و آه و گریه ولی این طوری بیشتر مره میده قبول نداری؟؟ به جرات میگم اگر تیم 2006 بود از الان قول قهرمانی داده بودم من
نوشته اصلی توسط Herzeleid به جرات میتونم بگم اگر آرژانتین اینا رو نگه میداشت الان یه ستاره بیشتر داشت رئیس فدراسیون آرزانتین با اختلاف بیشعورترین رئیس فدراسیون تاریخ
نوشته اصلی توسط Herzeleid ولی این طوری بیشتر مره میده قبول نداری؟؟ به جرات میگم اگر تیم 2006 بود از الان قول قهرمانی داده بودم من 2006
نوشته اصلی توسط Milad بیلسا خیلی خوبه اگه میشد اوردش گاس هیدینگ رایکارد ولی این ایران با کروش به جایی نمیرسه حالا هی این عادل از حماسه ی بازی با ارژانتین بگه رایکارد؟؟ حاج حسین بهتره ازش حرف منم از اولم همین بوده دیگه الانم قول میدم اگر بمونه اسیا چام نمیاره
فاجعه دلاهوریزنته
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 452 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 452 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن