اذون
اذون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدافع ها سر یه ضربه ایستگاهی کشیدن جلو واین اوجا لاس بازی نشون داد و گلو خوردیم اگه مقصر نبود کروش تعویضش نمیکرد چون جز اون صحنه بقیه کاراش بدنبود
ملت ایران هم عادت کردن هر چی که عادل ورسانه تایید میکنه اونا هم تایید کنن و هر کی رو عادل قبول نداشته باشه ملت ایران هم قبول نداشته باشن
بعد از بازی با پرتغال :خداحافط ایران و خداحافظ ایوانکویچ در حالیکه ما زیادم بد نبودیم
بعد از بازی با ارژانتین :یه دست به افتحار ایران بزنید
اخراح قلعه نویی هم باعث بانیش این بود
Hero Enter
Viva Real Madrid
من مسی رو نابغه میدونم و یکی از بهترین ها ولی اصلا قابل مقایسه با مارادونا و زیدان قابل مقایسه نیست
همون طوری که پپ و دلبوسکه رو مربی خوبی نمیدونم حالا هر کی خواست میتونه بگه این هیچی حالیش نیست
نظره دیگه به نظر من کسی که ناپولی یا اون فرانسه تخمی رو قهرمان میکنه با کسی که با بارسلونا که یکی از بهترین دوران خودشُ داشته به موفقیت میرسه فرق میکنه
لزوما رکورد و جام هیچ چیزی رو نشون نمیده خیلی شرایط رو باید در کنارش دید
برای اینکه بدونی تعصبی نیستم میتونم بهت بگم که من رونالدو رو از مسی بهتر نمیدونم
تو اون مورد اولی که خب بزرگترین باشگاه تاریخ فوتبالو نشون میده ما تو این چمپیونزلیگ جدید هم با 4 قهرمانی اولیم
درضمن همون موقع هم تیما که پشم نبودن تو تیمی که دی استفانو و پوشکاش زوج خط حمله باشن به نظرت تیم متوسطیه
قبول دارم مسی بازیکن فوق العاده ایه همونطور که رونالدو بازیکن عالی هست ولی امکان نداره بزرگ بودن به سرمربی و بازیکنا ربط نداشته باشه
ایا رونالدو بدون فرگوسن و مورینیو میتونست اینقد بزرگ بشه
ایا مسی بدون بازیکنا و سرمربی خوب میتونه همینطوری باشه
امسال که همه دیدن خودش ترکیبو میچینه و هیچ موفیقتی کسب نکرد
خرنگار به رونالدینیو:فهمیدی مسی تونست رکورد پله رو بشکونه
رونالدینیو:مسی هر وقت تونست مثه پله سه بار قهرمان جهان بشه بعد میشه مقایسه کرد نه با گلزنی به ختافه لوانته
نقل به مضمون
در حال حاضر 68 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 68 مهمان ها)