تا حد زيادي قبول دارم!
كلا فوتبال خيلي تفوات مرده فاصله تيما كم شده بيشتر رو تاكتيك نتايج رقم ميخوره تا توانايي فردي
همين نيمار و مسي شايد ده سال پيش بازي ميكردن به مراتب ميتونستن خيلي موفق تر باشن تا حالا
البته من نميكم الان مارادونا نميتونست كاشرو تكرار كنه يا زيدان و....
ولي واقعيت اينه كه ديگه فوتبال طوري نيست تو يه بازيكن داشته باشي بگي با اين يك تنه قهرمانم و فلان
دقيقا تو دو سه دهه اخير ميشه گفت زيدان و مسي گل سرسبد بودن و ميشه تو بزرگان تاريخ جاشون داد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال من نظرم تحت هیچ عنوان عوض نمیشه... مسی تو اوجش پشم رونالدو نازاریو هم نبود... و من الله التوفیق
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم افتخار و رمورد رو به تنهايي ملام قرار نميدم اما بالاخره در كنار عوامل ديگه ميشه بهش استناد كرد
الان من بيام بگم لمپارد بهترين هافبك تاريخ از هر ركوردي هم بخواي ميارم كه از تمام هافبكا بهتر بوده انا ايا اين طوره؟؟ معلومه كه نه
ولي مسي هم رمورد زده هم تاثير گذار بوده خم كاراي خارق العاده كرده و .....
اما و اگر اون بگيم اگر رونالدو نصدوم نميشد!
اگر دي استفانو جام جهاني بازي ميكرد!
اگر پله دو جام جهاني رو مصدوم نميشد!
و....
من ميگم مسي تو هنه اينا اين اما و اگرا رو نداشت يا كمتر داشت و و بيشتر كل كرد
من خودم بارها گفتم اون زمان رو نمیشه با الان مقایسه کرد ولی اگه تاکتیک این بود که توپو به مارادونا برسونن چون سطح مارادونا حداقل دو سه برابر بقیه بوده چه بازیکنای خودی چه بازیکنای حریف
اگه تیم انگلیس اماتور بوده ارژانتینیا هم اماتور بودن
و اگه مثلا کلمبیا حرفه ایه ارژانتین هم حرفه ایه و این همه تورنمنت مسی باید موفقیتی رو کسب میکرد
من بازم میگم خودم مخالف اینم که الان رو با 20 سال قبل مقایسه کرد ولی اگه خیلی فاکتور ها رو کنار هم بزاریم مسی نمیتونه جزو 5 تا باشه اینو از تعصب نمیگم
Hero Enter
Viva Real Madrid
در بزرگ بودن مسی همینو بس که جرات اینو مردم و کارشناسا که با پله ماردونا مقایش میکنن ولی هیچ کس نمیتونه بگه رونالدو پرتقالی بهتره یا مارادونا !
نه رونالدو نه هیچ کدوم از ستاره های 10 سال اخیر
اخرین بازیکنی که با ماردونا مقایسش میکردن زیدان بود
ویرایش
در حال حاضر 400 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 400 مهمان ها)