[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونسم شما و رفقا اون زمان پای تلوزیون مو به مو بازی ها رو دنبال میکردین
الکی بحث مارودونا رو پیش نکش خواهشا اون بحثش جداست کلا
مارودونا قطعا جز 5 تای برتر دنیاست
چون استعدادشو داشت ولی اگه همین مارودونا تو فوتبال حال حاظر بود عمرا ارژانتین رو اونجوری 2 بار قهرمان میکرد یا میرفت یه تیم از دسته دو ایتالیا میاورد و قهرمانش میکرد همنطور که مسی - رونالدو - زیدان یا هرکس دیگه ای نمیتونه این کارو انجام بده در عصر حاظر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیز که ذهن منو شدیدا به خودش مشغول کرده استدلال رئالی های محترم در راستای برتر دونستن رونالدو پرتغالی به مسیه
میگن رونالدو - سرعتی - شوت زنه - قدرت بدنی داره - نمیدونم 100 مترو تو 9 ثانیه میدوه - ضربه ازاد میزنه پس بهتره
اگه اینجور حساب کنی زیدان نه سرعتی بود 100 متر رو تو 20 ثانیه شاید طی میکرد - نه سرزن به اون صورت - نه ضریه ازاد زن حرفه - نه قدرت بدنی انچنانی
با این استدلال زیدان پشم رونالدو هم نیست
بعد تا میگی بهترین بازیکن تاریخ کدومه همشون میگن زیدان
به این میگن تعصب
من موندم کی تو زبانم دراومد که گفتم مارودونا بد یا منکر توانایی هاش شدم
من فقط گفتم مسی جز 5 بازیکن تاریخ فوتباله اینو من نمیگم دهه ها فوتبالیست و مربی دنیا میگن همنجور که این حرفا در مورد ماردونا میزنن
من میگم مارودونا الان بود یکی مث زیدان و مسی یا رونالدو برزیلی حالا یه لول بالاتر ولی قطعا نمیتونست یه تنه یه تیم درپیت بدون ستاره مث ناپلوی رو قهرمان لیگ برتر کنه
حرف من اینه
وسلام
حسین
مدل موی رونالدو که در بازی مقابل آمریکا خبرساز شده بود ارتباطی با پسر بچه سرطانی ندارد.
پس از مدل موی عجیب رونالدو در بازی برابر آمریکا، در شبکه های اجتماعی شایعه ای پخش شد مبنی بر اینکه مدل موی این بازیکن معروف پرتغالی به خاطر همدردی با پسربچه ای که عارضه مغزی داشته است بوده
و CR7 بدلیل اینکه کودک در عمل جراحی مغز زخمی بر روی سرش ایجاد شده، این مدل مو را برگزیده تا با وی همدردی کند. اما مادر این کودک با رد این شایعه گفت که همچین چیزی صحت ندارد.
در واقع این کودک واقعا دچار بیماری مغزی است ولی هنوز مورد عمل جراحی قرار نگرفته است. البته مادر این کودک تایید میکند که ستاره رئال مادرید به آن ها قول داده است بخشی از هزینه درمان وی را پرداخت کند اما مدل موی رونالدو هیچ ارتباطی با پسر وی نداشته است.
در حال حاضر 473 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 473 مهمان ها)