نوشته اصلی توسط mohammad باشه دلبوسکه بزرگ نیست هر چه قد پپ بزرگه اونم همونقد
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط Milad من و عمو دل غلط کنیم خدا باشیم خدا فقط مورینیو من اسمی از مورینیو نیاوردم دوما همین که بعد از رفتن از یه تیم 10 سال نمیخوابه با اختلاف نسبت به دلبوسکه خداست
نوشته اصلی توسط HO33E!N هر چه قد پپ بزرگه اونم همونقد هر چقد مو بزرگه دلبوسکه همونقد
نوشته اصلی توسط mohammad باشه دلبوسکه بزرگ نیست دلبوسکه کس معز بوده مگه اینو نمیدونی کسی که 410 سال 4 جام بگیره شل مغزه دوستان انتظار دارن با سویا هم قهرمان میشده
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N هر چه قد پپ بزرگه اونم همونقد کار پپ بزرگتره حداقل با دو تیم افتخار اورده نه یکی دلوبسکه = دیمتئو
نوشته اصلی توسط mohammad هر چقد مو بزرگه دلبوسکه همونقد افرین به این زور و افرین به این بازو
نوشته اصلی توسط mohammad هر چقد مو بزرگه دلبوسکه همونقد هر وقت با پروتو و اینتر سه گانه کرد میتونه باید بوق بزنه
نوشته اصلی توسط HO33E!N من اسمی از مورینیو نیاوردم دوما همین که بعد از رفتن از یه تیم 10 سال نمیخوابه با اختلاف نسبت به دلبوسکه خداست مگه تقصیر دلبوسکه بود تیم 10 سال خوابید تقصیر پیرمرد خرفت بود با خوانده راموس و کیروش و لوکزامبورگو و کاماچو اوردنش مگه یه پیرمرد خرفت چندبار باید اشتباه کنه
نوشته اصلی توسط Maryam بحثای در جریان مناسب روحیات شما نیست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 513 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 513 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن