نوشته اصلی توسط HO33E!N اندازه رائول خوب چیپ میزنی؟چند صفه رفتن عقب دیدم بازیم بحث رونالدو و مسی و پله ارادونا بوده حرف تو فصل الخطاب تو بگو مسی چیزی از رونالدو اورجینال و زیزو کم داره یا نه؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N خوب کلیپ درست میکنن یاسرنیا خیلی قلمش قویه
نوشته اصلی توسط mahdi شونصد بارهم نشون بدن کمه خیلی دوسش دارم
نوشته اصلی توسط Herzeleid حرف تو فصل الخطاب تو بگو مسی چیزی از رونالدو اورجینال و زیزو کم داره یا نه؟ از نظر استعدادی چیزی کم نداره ولی مسی برای ماندگاری بیش از حد خنثی و یخه
نوشته اصلی توسط HO33E!N اندازه رائول خوب چیپ میزنی؟چند صفه رفتن عقب دیدم بازیم بحث رونالدو و مسی و پله ارادونا بوده من نمیدونم ملت چه اصراری دارن مسی رو جزو 5 تای تاریخ بزارن خود بارسایی های واقعی تاکید میکنم واقعی هم چنین نظری ندارن
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad پ نه میخوای از این ضعیفه ی واکسن خور بیان نشون بدن یا عقده بازیای این برزیلی رو نشون بدن
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط HO33E!N خیلی دوسش دارم خدا رحمتش کنه چیز خوبی بود
نوشته اصلی توسط HO33E!N خوب کلیپ درست میکنن خداییش تو چند دقیقه اندازه چند ساعت حرف توش هست
نوشته اصلی توسط HO33E!N از نظر استعدادی چیزی کم نداره ولی مسی برای ماندگاری بیش از حد خنثی و یخه حالا شد دیگه حجت بر من تموم
نوشته اصلی توسط mahdi پ نه میخوای از این ضعیفه ی واکسن خور بیان نشون بدن یا عقده بازیای این برزیلی رو نشون بدن من خودم عاشق کاکا و رونالدینیو هستم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 397 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 397 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن