نوشته اصلی توسط Milad منم پی اس بازی کردن رو کنسل کردم یه زمانی هر کی میومد جلوم با اختلاف میریدم بهش الان با اختلاف برعکس شده
نوشته اصلی توسط mohammad من از pes 6 و فیفا 2007 به بالا دیگه بازی نکردم دیگه سیستمم به اونا نمیخوره لاشیا گرافیکشون خیلی بالاس حس ارتقا هم نیست تو دیگه خیلی به روزی
نوشته اصلی توسط HO33E!N یه زمانی هر کی میومد جلوم با اختلاف میریدم بهش الان با اختلاف برعکس شده تو پی اس؟
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N تو دیگه خیلی به روزی بیشتر به شبه
نوشته اصلی توسط Milad تو پی اس؟ در هر کنسولی هر برندی و هر ورژنی
نوشته اصلی توسط HO33E!N نمیشه نقل گرفت.نیما لذت این بازیا رو فقط کنسول دارا تجربه میکنن ولی من ps3 هم بازی کردم بهم مثل pc حال نداد . فقط دستش خوبه که بی سیمه !
نوشته اصلی توسط HO33E!N تو دیگه خیلی به روزی خدایی ارزو دارم فیفا 2014 بازی کنم مرفه بی دردین شما
نوشته اصلی توسط Nima ولی من ps3 هم بازی کردم بهم مثل pc حال نداد . فقط دستش خوبه که بی سیمه ! همونی که گفتم
نوشته اصلی توسط mohammad خدایی ارزو دارم فیفا 2014 بازی کنم مرفه بی دردین شما از 2010 2011 به اینور خیلی مزخرف شده
نوشته اصلی توسط HO33E!N یه زمانی هر کی میومد جلوم با اختلاف میریدم بهش الان با اختلاف برعکس شده اگه تنهایی بازی کنی خسته کننده میشه ، ولی اگه دوتا یا بیشتر باشیم همیشه کل کل و کری خوندن جذابیت خودشو داره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 442 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 442 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن