نوشته اصلی توسط Armila بازم با این حال از شماها بیشتر میفهمیم ولا اگه یک دهم مشکلات یه پسر مثل منو داشتی دیوونه میشدی
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Armila من زیاد لاک نمیزنم از این مهمونی تا مهمونی بعدی ولی صورتی فقط من زیاد صورتی جیگری قرمز دوست داشتنی ترینن بقیه رو هم بستگی داره لباسم چی باشه
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط pirana همه فهمیدن تابلو میلادم میفهمه ولی بقیه بعیده راستی خداروشکر که صحیح و سالمی نوید جان تو رو خدا بیشتر مراقب باش
نوشته اصلی توسط mahdi عام نباشید خاص باشید! خوب صورتیه خاص میزنم
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط Herzeleid لاک فقط مشکی تیپم فقط اسپورت حسین میدونه چی میگم تغییر قیافه دادی نشناختمت
نوشته اصلی توسط kamyab بزرگ مایی سالاریـــــــــــــــ
احمد کار لاک همون شبرنگ رو تریلی و ماشین سنگینه
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط Milad یس اکانتاش بعضیاش کار نمیکنن ولی اونایی که کار میکنه میتونی با سرعت 200-300دانلود کنی یه خوبشو بده بیاد من بلد نیستم کار کنم
نوشته اصلی توسط Milad ولا اگه یک دهم مشکلات یه پسر مثل منو داشتی دیوونه میشدی خیلی از دخترا هم مشکلات زیاد دارن مثل خیلی از پسرا که مشکلات کم دارن
نوشته اصلی توسط Maryam تغییر قیافه دادی نشناختمت با اختلاف دکتر ترین فوتبالیست تاریخ
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 485 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 485 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن