مهدی برار فدا مدا
نوشته اصلی توسط ahmadsp نه خواهر مشکل شرعی دارد وضوی شما کامل نیس خدا نامحرم نیست من از این قرتی بازیای لاک نزنینو موقع نماز کامل باید پوشیده باشینو اینا سر در نمیارم
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط Milad این روزا ذهنم عجیب درگیره بین اینده و گذشته و حال موندم جون احمد سیب بخور گذشته که گور باباش اینده هم کی دیده حال رو بچسب
رائول برای 54 بار دیده شد
نوشته اصلی توسط Armila ریاضی بودم نوشته اصلی توسط Maryam ای خنگ آرمیلا ریاضیه من تجربی این که ریاضی بوداون یکی تجربی خب تکون نخورین دو مین قاطی میکنه آدم
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Herzeleid چیزی از چشمای من دور نمیمونه بی بلا همینه که میگن شبکه اجتماعی واسه اجتماع بده چشم و گوش دخدرا باز میشه عقاب آسیا؟
نوشته اصلی توسط ahmadsp بیا با هم بریم خرید سلیقمو بت نشون بدم فک کن 1% پسرا سلیقه داشته باشن
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط ahmadsp مهدی برار فدا مدا هوییییییی مهدی رو غصب کنی میفرستمت وردست ماسچرانو گل بخودی بزنی
☺ | هر جای خونه هر جای خونه هر جای خونه شــمع روشن شه پـروانــه ها دور تــو میـگـردن _______________ تو رو وقتی نبینم سیر میشم از این مردن که دنیامو گرفته
نوشته اصلی توسط Armila صورتی که نباشه آبی هم نباشه پس چی دیگه آخه؟ مشکی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 406 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 406 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن