نوشته اصلی توسط Milad امشب فصل 1 رو تموم میکنم قسمت 11 آورین همچنان قسمت آخر فصل 2
نوشته اصلی توسط AkbaR آورین همچنان قسمت آخر فصل 2 اگه جام جهانی نبود تا الان تمومش کرده بودم ولی پشم دکستر هم نیست بادهن روزه میبینمش این هانیبال دیوث هم یه غذاهایی درست میکنه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad کعبه ی معین هیچ اهنگی رو اندازه این گوش ندادم ای شب از رویای تو رنگین شده... سینه از عطر تو ام سنگین شده...
تاپیکو درست اومدم؟ --- آقا جام جهانیه اینجا؟ ---
نوشته اصلی توسط pirana ای شب از رویای تو رنگین شده... سینه از عطر تو ام سنگین شده... کدوم اهنگ معین رو از همه بیشتر دوست داری ؟
نوشته اصلی توسط azamusic تاپیکو درست اومدم؟ --- آقا جام جهانیه اینجا؟ --- اگه من برم بیرون آره
نوشته اصلی توسط Milad کدوم اهنگ معین رو از همه بیشتر دوست داری ؟ اصـــــــــــــــــــــــ ـــــــــلا نمیتونم به این پرسش پاسخ بدم؛ نمیتونم یکی رو برتر از باقیشون بدونم!
این تیم ها فقط خواب را از ما می گیرن --- وگرنه دروازه بانها دقیقه اول وقت اضافه گل می خورن ---
نوشته اصلی توسط Milad اگه جام جهانی نبود تا الان تمومش کرده بودم ولی پشم دکستر هم نیست بادهن روزه میبینمش این هانیبال دیوث هم یه غذاهایی درست میکنه آدم کیف می کنه از غذاهاش
نوشته اصلی توسط azamusic این تیم ها فقط خواب را از ما می گیرن --- وگرنه دروازه بانها دقیقه اول وقت اضافه گل می خورن --- دقیقا 1 دقیقه وقت کم انگار سر لج گذاشتن با همه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 389 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 389 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن