شمام وقتی که بدون سحری روزه میگیرید راحتتر دووم میارید آیا؟
متاسفانه نايجل دى يانگ از دو تا چهار هفته نياز به ريكاورى داره! دى يانگ كه يكى از مهره هاى اصلى تيم بود در بازى مقابل مكزيك در اوايل بازى به خاطر گرفتگى عضله مجبور به ترك زمين شد...! انگار اين بدشانى هاى هلند تمومى نداره ، بعد از استروتمن و فان درفارت اين سومين بازيكنه اصلى تيمه كه به خاطر مصدوميت نميتونه تيم رو همراهى كنه...!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فنپرسي: ميتوانيم طلسم ناکامي را بشکنيم
فن پرسی اميدوار است تا با قهرماني در رقابتهاي جام جهاني 2014 به اولدترافورد بازگردد.
روبين فنپرسي، مهاجم تيم ملي فوتبال هلند اظهار داشت: هر وقت که صحبت از قهرماني هلند در جام جهاني ميکنم مو به تنم سيخ ميشود ولي اميدوارم اين بار اين اتفاق بيافتد و طعم قهرماني جهان را بچشيم. تکتک ما اين موضوع را قلباً احساس ميکنيم ولي هنوز سه بازي ديگر براي رسيدن به قهرماني در پيش داريم که فوقالعاده دشوار هستند.
وي افزود: از اينکه در برزيل هستم و در تورنمنتي همچون جام جهاني بازوبند کاپيتاني را به بازو دارم احساس باورنکردني و شگفتانگيزي دارم. هلند يک تيم واقعي است و 23 بازيکن و کادرفنياش همه مهم هستند. نوع آمادهسازي تيم ملي هلند براي جام جهاني 2014 بينظير بود و در اين تيم همه ميدانند که وظيفهشان چييست و در شرايط مختلف بايد چهکار کنند.
هلند که پيش از اين در سه دوره جام جهاني (1974، 1978 و 2010) به عنوان نايب قهرماني رسيده است تا به اينجاي جام بيستم در چهار بازي 12 گل به ثمر رسانده است و در مرحله يک چهارم نهايي بايد به مصاف کاستاريکا برود.
مهاجم شياطين سرخ تصريح کرد: همه ما فکر ميکنيم که اين بار ميتوانيم طلسم ناکاميمان را در فينال رقابتهاي جام جهاني بشکنيم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر جکیل و مستر هاید؛
38 سال پیش در چنین روزی در کشور هلند، دو پسر به دنیا آمد که بعدها بازیکنانی بزرگ شدند. پاتریک کلایورت و رود فن نیستلروی هم سن هستند. کمی طول می کشد این جمله را هضم کنید، نه؟ یکی در 18 سالگی ستاره تیم خود بود و در فینال اروپا گلزنی می کرد و دیگری تا 22 سالگی طول کشید تا در هلند هم نامی برای خود دست و پا کند. یکی با 188 سانتی متر قد یکی از سریع ترین مهاجمان زمان خود بود و دیگری با همان قد یکی از ایستا ترین هایشان. یکی در حالی آخرین بازی ملیش را در سال 2004 به انجام رساند و پرونده اش را با 40 گل ملی در 79 بازی بست که دیگری تا 7 سال بعد جسته و گریخته در تیم ملی بود و درنهایت 35 گل در 75 بازی به ثمر رساند. یکی از تیم های بزرگ شروع کرد و به تیم های کوچک رسید، دیگری کار خود را از پایین نردبان آغاز کرد.
دو مهاجم، متعلق به یک نسل، جاودان در خاطرات دو نسل.
از رئالیا خواهش میکنم حسادتو بزارید کنار کمتر خودتونو آتیش بزنیدعصن رونالدو بهترین بازیکن جهان ازتون خواهش میکنم جام جهانیو نیگاه کنید و از فوتبال انسانی که از سیاره دیگه ای اومده لزت ببرید! باشد که رستگار شویدعصن همش تقصیره یوفا و پلاتینیو و بلاتر و داور و ....
تبریک تولد ممفیس به افسانه!
در حال حاضر 388 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 388 مهمان ها)