عصبانيت مارادونا از شيوه بازي آرژانتين
ديگو مارادونا به انتقاد از عملکرد آرژانتين تا اين مرحله از جام جهاني پرداخت.
مارادونا که از آغاز جام جهاني هر روز اظهارنظرهاي جالب و متفاوتي انجام داده و به ويژه در بازيهاي آرژانتين ناراحتي خود را از عملکرد اين تيم نشان داده پس از پيروزي کشورش برابر سوئيس بار ديگر به انتقاد از نمايش شاگردان سابهيا پرداخت.
اسطوره 53 ساله فوتبال آرژانتين درباره بازي اين تيم مقابل سوئيس گفت: فکر نميکنم آرژانتين هنوز خودش را به طور واقعي در اين جام نشان داده باشد. تغييرات مثبت و حرکت رو به جلوي در تيم ديده نميشود. من حسي قوي شبيه به تلخي و عصبانيت از نحوه بازي آرژانتين دارم. اين تيم بايد خيلي خيلي بهتر بازي کند.
او با تمجيد از عملکرد مسي تا اين مرحله از جام گفت: مسي واقعا تنهاست. خط هافبک آرژانتين کاملا منفعل کار ميکند و همه چيز روي دوش مسي افتاده است. اگر او تيم را به جلو نبرد در مرحله بعد حذف آرژانتين خيلي عجيب نخواهد بود.
مارادونا گفت: اين نمايشي که تا الان ديدهايم تنها 40 درصد پتانسيل واقعي آرژانتين است. هنوز بازيکناني هستند که نتوانسته اند به زمين بيايند و خود را نشان دهند. بلژيک هم يک مشکل ديگر خواهد بود. اگر آرژانتين بيدار نشود ما کار سختي خواهيم داشت.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هافبک هجومی تیم ملی بلژیک گفت قصد ندارد در دیدار بعدی تیمش در جام جهانی ۲۰۱۴ ثابت کند که چیزی از فوقستاره خط حمله حریف کم ندارد.
ادن ازار پس از پیروزی 2 بر یک کشورش برابر آمریکا که مشخص کرد بلژیکیها در مرحله یک چهارم نهایی باید با آرژانتین روبهرو شوند، گفت که هنوز راه زیادی تا رسیدن به جایگاه بازیکنی مانند لیونل مسی دارد و خودش را در حد او نمیبیند.
هافبک تیم چلسی انگلیس گفت: من بازیکنانی مانند مسی را تحسین میکنم. در حال حاضر من خودم را در سطح او نمیبینم. البته هنوز زمان دارم تا به آنجا برسم اما هدف من این نیست، بلکه هدفم کمک به رسیدن تیم به مرحله نیمه نهایی است.
ازار افزود: آرژانتین فقط مسی را ندارد. این تیم پر از بازیکنان بزرگ است و تنها به مسی تکیه ندارد، هرچند او در هر لحظه از بازی میتواند سرنوشت مسابقه را رقم بزند.
بنابر گزارش تسنیم، ازار با تأکید بر اینکه حق تیمش بوده آمریکا را شکست دهد و به مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی صعود کند، گفت که اگر به لطف واکنشهای خوب تیم هاوارد، دروازهبان حریف نبود او و یارانش در همان 90 دقیقه معمول باید پیروزی را کسب میکردند.
وی در تمجید از عملکرد هاوارد که 15 بار دروازه آمریکا را نجات داد و از این حیث بهترین رکورد را در جام جهانی از سال 1966 ثبت کرد، عنوان کرد: هاوارد یک بازی بینقص داشت و اگر او نبود ما بازی را زودتر برده بودیم. وقتی آمریکا گل زد ما کمی نگران شدیم به خصوص که در اواخر بازی بسیار خسته شده بودیم اما با این حال انسجام خود را حفظ کردیم و تیبا کورتوا هم درون دروازه فوقالعاده کار کرد. در کل میتوانم بگویم که یک بازی فوقالعاده انجام دادیم، یک بازی کامل چه از نظر فردی چه از نظر تیمی.
بازی بعدی تیم ملی بلژیک ساعت 20 و 30 دقیقه پنجم جولای (14 تیر) در ورزشگاه ناسیونال برازیلیاست.
در حال حاضر 382 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 382 مهمان ها)