صفحه 1719 از 3994 نخستنخست ... 71912191619166917091717171817191720172117291769181922192719 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 17,181 به 17,190 از 39937

موضوع: ๑۩۞۩๑ FOOTBALL CHatRoOm ๑۩۞۩๑

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط tandis_m نمایش پست ها
    علوم تجربي ولي ربطي به رشته م نداره مربوط ميشه به مطالعه م
    چرا دانشگا نرفتی

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    مالیات که میدی ، خمس هم بده
    دادنی رو باید داد

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    دادنی رو باید داد
    ورودی شهر قزوین

فوق حرفه ای

کاکا:میلان یک باشگاه مهم در زندگی حرفه ای من است

کاکا ششمین بازیکن محبوب طرفداران میلان، روز گذشته در اولین کنفرانس مطبوعاتی خود در اورلاندو شرکت کرد، باهم در این صفحه صحبت های کاکا، فلاویو آگوستو داسیلوا و فیل راولیس را در کنفرانس مطبوعاتی روز گذشته مرور می کنیم.

کاکا در مورد طرفداران اورلاندو گفت: "من امیدوارم که مردم برای دیدن بازی های تیم ما به ورزشگاه می آیند، و ما امیدواریم که در فصل اینده تعداد طرفداران حاضر در ورزشگاه افزایش یابد، البته نه تنها تعداد طرفداران آمریکایی بلکه امیدوارم تعداد طرفداران برزیلی این باشگاه هم افزایش یابد"

کاکا در مورد حضور طرفداران در فرودگاه و استقبال از او گفت: "این استقبال برای من جای تعجب داشت، چرا که من انتظار چنین استقبالی را نداشتم، و فکر نمی کرم این تعداد طرفدار در فرودگاه منتظر حضور من باشند، من از حضور در این شهر خوشحالم چرا که اینجا یک شهر بسیار زیبا است"

کاکا در مورد پست و رابطۀ خود با مربی اورلاندوسیتی گفت: "من در ماه دسامبر با مربی تیم ملاقات کردم، ما در مورد چگونگی تمرینات صحبت کردیم، و او به من در مورد موقعیتم در زمین بازی توضیح داد، من فکرمی کنم او با تیم یک کار بزرگ انجام داده است، و ما امیدواریم که باهم به خوبی کار کنیم"

انتخاب اورلاندوسیتی: "حضور در اینجا برای من یک رویا بود، من همیشه گفته ام که من خیلی دوست داشتم بازی در لیگ آمریکا را تجربه کنم، و به خاطر علاقۀ خودم این انتخاب را انجام دادم، انتخاب اورلاندو، یک انتخاب حرفه ای است، و می خواهم به رشد این لیگ کمک کنم، خانوادۀ من از انتخاب این باشگاه بسیار خوشحال بودند"

کاکا در مورد میلان گفت: "باید از میلان، برلوسکونی و گالیانی تشکر کنم، میلان برای زندگی حرفه ای من، یک باشگاه بسیار مهم است، اما در حال حاضر من خیلی خوشحال هستم که در اینجا حضور دارم، و می خواهم یک فصل جدید را در زندگی حرفه ای خودم با خوشحالی در اورلاندو تجربه کنم"

کاکا در مورد رابطه اش با فلاویو داسیلوا گفت: "من فلاویو را دوست دارم، اما ما هر دو ازدواج کرده ایم، ( کاکا می خندد ) او در سال 2012، که می خواست این باشگاه را بخرد، با من بسیار زیاد صحبت کرد، و به من گفت که می خواهد یک باشگاه آمریکایی بخرد"

"ما از سال 2012، تا به حال در این رابطه با هم زیاد صحبت کردیم و حالا از اینکه این رویا به واقعیت تبدیل شده، بسیار خوشحال هستیم، از همۀ شما به خاطر حضور در اینجا تشکر می کنم"

فلاویو آگوستو داسیلوا هم که صاحب بیشترین سهام باشگاه اورلاندوسیتی است، در مورد خرید کاکا گفت: "این یک رویا برای هر بازیکن شرکت کننده در جام جهانی است، که حضور در این رقابت ها را سه بار تجربه کند"

"کاکا در سال 2002، قهرمان جهان شده و با باشگاه میلان به همه چیز دست یافته است، کاکا در سال 2007، عنوان برترین بازیکن جهان را به دست آورد و موفق به کسب توپ طلای اروپا شد"

"من با لذتی بزرگ و خاص، این خبر مهم را برای شما امروز اعلام می کنم که کاکا رسماً، بازیکن اورلاندو است، تیمی در شهر فوتبال آمریکا، و به خاطر این خرید به خودم افتخار می کنم، حضور کاکا در باشگاه ما، برای ما یک اتفاق بسیار مهم است"

" با حضور او ما آینده ای بسیار بزرگ را در پیش روی خود می خواهیم، و کاکا برای رسیدن به این هدف به ما کمک خواهد کرد، ما می خواهیم به ویژه در برزیل طرفداران بیشتری به دست بیاوریم، چرا که علاقۀ کاکا به این باشگاه به رشد طرفداران اورلاندو در لیگ کمک می کند"

فیل راولیس هم در مورد کاکا گفت: "من فکر می کنم ریکاردو یک سفیر بزرگ در دنیای فوتبال برای باشگاه ما خواهد بود، من فکر می کنم، او به عنوان یک مرد بزرگ می تواند به توسعۀ باشگاه ما کمک کند، در ماه نوامبر سال گذشته ما قول خرید یک بازیکن برزیلی را به هواداران دادیم و حالا خرید یک ستارۀ بزرگ برزیلی انجام شده است"

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    چرا دانشگا نرفتی

سال اول قبول نشدم كتاب و بوسيدم گذاشتم كنار رفتم سر كار اون زمان مد نبود رشته گرد گيري كامپيوتر بخوني بعد پز بدي كه ليسانس داري شوهر خوب گيرت بياد . والا بخدا مدرك دارن ولي وقتي 4 تا جمله تايپ ميكنن 40 تا غلط املائي از توش در مياد ( سواي اين كه غلطها باب شده تو نوشتار نتي )

حرفه ای
    استقبال هواداران اورلاندو سیتی از ستاره برزیلی!

حسین
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

ehsan1361
    Guest
    فوتبال پلی 1 به کاکا میگفت کاکا پپوووووو

8. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ghavam نمایش پست ها
    استقبال هواداران اورلاندو سیتی از ستاره برزیلی!

حسین

کاکا : من خوشحالم زیرا در ماه های گذشته توانستم تجربیات و چیزی های بیشتری را به سابقه خودم همراه با آث میلان اضافه کنم .
    یک فصل خاص برای من بود ، فارغ از نتایج ،برای من این مهم بود که بار دیگر با روسونری بودم .
    من دیگر از پیراهن شماره 22 استفاده نخواهم کرد ، 22 برای من یعنی آث میلان .
    من یک روسونری هستم و همیشه طرفدار روسونری خواهم بود .

10. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    سال اول قبول نشدم كتاب و بوسيدم گذاشتم كنار رفتم سر كار اون زمان مد نبود رشته گرد گيري كامپيوتر بخوني بعد پز بدي كه ليسانس داري شوهر خوب گيرت بياد . والا بخدا مدرك دارن ولي وقتي 4 تا جمله تايپ ميكنن 40 تا غلط املائي از توش در مياد ( سواي اين كه غلطها باب شده تو نوشتار نتي )
    شما خیلی خوبی

ehsan1361
    Guest
    کاملا درک میکنم که چی میگی مهسا
    خواهر من هم همینطوری بود

صفحه 1719 از 3994 نخستنخست ... 71912191619166917091717171817191720172117291769181922192719 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 355 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 355 مهمان ها)