نوشته اصلی توسط HO33E!N من به این روشنفکری مرتیکه افراطی تو اصلا واسه جامعه مضری
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Al!rezA خوب فقط پایین تنه هر کی برده راضی بوده
نوشته اصلی توسط Milad الکی شعار نده مرد سالاریه دیگه چرا بايد شعار بدم دليلي نميبينم فعلا كه از موقعي كه گفتم ميخوام برم نيمساعت گذشته .ظاهرا از ترس زياد ميخكوب شدم به صندلي
نوشته اصلی توسط Milad مرتیکه افراطی تو اصلا واسه جامعه مضری بعد از 36 جلسه مشاوره عقایدم تعدیل شد
نوشته اصلی توسط tandis_m چرا بايد شعار بدم دليلي نميبينم فعلا كه از موقعي كه گفتم ميخوام برم نيمساعت گذشته .ظاهرا از ترس زياد ميخكوب شدم به صندلي اینقد صب کن تا بیاد سیاه و کبودت کنه
نوشته اصلی توسط HO33E!N بعد از 36 جلسه مشاوره عقایدم تعدیل شد پسری که با زن شوهر دار دوست باشه کدوماشون مقصرن ؟ پسره ؟ شوهره ؟ دختره ؟
نوشته اصلی توسط Milad پسری که با زن شوهر دار دوست باشه کدوماشون مقصرن ؟ پسره ؟ شوهره ؟ دختره ؟ زن و پسر رو باید کشت
نوشته اصلی توسط HO33E!N اینقد صب کن تا بیاد سیاه و کبودت کنه نه مياد نون و ماست ميخوره دلم ميسوزه
نوشته اصلی توسط tandis_m نه مياد نون و ماست ميخوره دلم ميسوزه این قد خوشم میاد از این خانومایی که شوهرشون کبودشون میکنه و میگن چشمون خورد پای مبل
نوشته اصلی توسط HO33E!N زن و پسر رو باید کشت دلیلش ازادی بیش از حد شوهره بوده شوهره رو باید از کشت دختره رو باید کشت پسره رو باید توجیه کرد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 462 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 462 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن