نوشته اصلی توسط tandis_m تا همينجا هم شاخ غولو شكستي بچسب به كارو بعد هم به اميد خدا زن و زندگي و ... بابام فکر میکنه که من نمیخوام زن بگیرم و امروز فردا میکنم من زن هم بگیرم میام نت و میشینم پای کامپیوتر
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بابام فکر میکنه که من نمیخوام زن بگیرم و امروز فردا میکنم من زن هم بگیرم میام نت و میشینم پای کامپیوتر اگه مشكلي نداشته باشه بعضيا حساسن
نوشته اصلی توسط tandis_m اگه مشكلي نداشته باشه بعضيا حساسن آخه کدوم مهندس رو دیدی که بره ماه رمضون بایسته تو صف نونوایی بابای من هنوز هم باورش نمیشه که من واقعا قصد دارم زن بگیرم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آخه کدوم مهندس رو دیدی که بره ماه رمضون بایسته تو صف نونوایی بابای من هنوز هم باورش نمیشه که من واقعا قصد دارم زن بگیرم احسنت به تو ولي بعد ازدواج كي بايد بره نون بگيره نكنه خانم؟
نوشته اصلی توسط tandis_m احسنت به تو ولي بعد ازدواج كي بايد بره نون بگيره نكنه خانم؟ اگه زن خانه دار باشه باید بره نون بگیره
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اگه زن خانه دار باشه باید بره نون بگیره و اگه خانه دار نباشه؟
نوشته اصلی توسط tandis_m و اگه خانه دار نباشه؟ بستگی به شرایط داره دیگه من خودم اگه خسته نباشم میرم نون میگیرم و اگر خسته هم باشم میرم نون میگیرم
حسین کجایی حسین که نیست تایپیک سوت و کور میشه امشب هم فوتبال نداره
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بستگی به شرایط داره دیگه من خودم اگه خسته نباشم میرم نون میگیرم و اگر خسته هم باشم میرم نون میگیرم آفرين از همين ميترسيدم كه شرايط رو در نظر نگيري احسان جان
نوشته اصلی توسط ehsan1361 حسین کجایی حسین که نیست تایپیک سوت و کور میشه امشب هم فوتبال نداره فكر كنم من برم حسين پيداش بشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 456 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 456 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن