برای بارسا سخت است که به دنبال یک دفاع مرکزی جدید باشد چرا که رقابت با پیکه، بارترا و ماسچرانو برای هیچ بازیکنی کار ساده ای نیست
برای بارسا سخت است که به دنبال یک دفاع مرکزی جدید باشد چرا که رقابت با پیکه، بارترا و ماسچرانو برای هیچ بازیکنی کار ساده ای نیست
قبلش طرفدار رئال بودم ولی یه دوسه سالیه که فهمیدم فوتبال چیه و بارسا ته فوتباله
گفتم اینا هوادارای قدیمی خودمونن
سوارز تو لیورپول و اروگوئه ای که یک صدم فشار رئال و بارسا هم درش نیس داره این رفتارا رو انجام میده ، حالا تصور کنید بیاد بارسا ، بیاد تو ال کلاسیکویی بازی کنه پر فشارترین بازی دنیاست اونم جلو راموس و په په که حتی مهاجمای آرومم تحریک میکنن ، مثلا تصور کنید جلو اتلتیکوی سیمئونه ای بازی کنه که همه بازیکناش از دم نابغه های جنگ روانی و حاشیه ان ، یا چلسی مورینیو! و بقیه بازی های پرفشار چمپیونزلیگ ، اینم که فکر میکنید میاد بارسا و آروم میشه خیال خامی بیش نیست چون از روزی که من سوارزو شناختم تا الان یه ریز داشته عذرخواهی میکرده! به هر حال حقیقت تلخه ، سوارز هم از لحاظ اخلاقی هم فنی برای بارسلونا یه پروژه ی از قبل شکست خورده ست ، چه بخواید قبول کنید و چه نکنید
پدر خامس رودریگز: او می خواهد برای رئال مادرید بازی کند؛ زیدان الگوی او بود
نه دیگه گرونترین بازیکن تاریخ دسته بیله و حیفه این عنوان از روی این بازیکن برداشته شه چون این خریت پرز تاریخیه
حالا فقط مونده دفاع چون خط هافبک و حملمون بسته شد دفاع هم ببندیم به احتمال زیاد ی دوگانه یا سه گانه تو راهه البته بیشتراز جام بازی زیبا مهمه که اونم با انریکه حله
دسته بیل تو فینال اینقد تا ما تحتشون فرو کرد دستشو که هنوز درنیومده میگن دسته بیل بو عن گرفته
کیروش داره میاد بریم ببینیم چی میگه !
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
در حال حاضر 431 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 431 مهمان ها)