واقعا میلاد یه سوال:
پپ رو چه طور مربی میدونی؟
اصن بحث رو نمیگیری عزیز من
اتفاقا باید کار داشته باشی حسین جون
من میگم چرا کیروش؟؟ چرا x نه"؟؟ چرا y نه؟؟؟
ما کیروش رو چرا اوردیم؟؟ واسه این که بریم جام جهانی و تمام؟؟
با هیچ مربی دیگه نمیشد این اتفاق بیفته.....مدوین که میشد کما این که ممکن بود با همین کیروشم نشه اگر اون بازی کرده و شانس و اشتباه حریف نبود
اصن بحث رو پیچیده نکنین کسی نمیگه این تیم بره بشه کاستاریکا یا الجزایر یا مکزیک! به ولله کسی اینو نمیگه
بحث سر اونی که به این فوتبال کیروش میتوسنت اضافه کنه و نکرد!
بحث سر انتظارات
هی نگین زیر ساخت و فلان و بهمان
سبک بازی تیم ملی که دیگه دست کیروش! خوبه حالا 11 تاش واسه این لیگ نیستن و 7 8 تاش تو لیگ خارجی ان و دو 3 تا شاخضش اصلا از این فوتبال بالا نیومدن
ما نمیخوایم بگیم ما هم بله میگیم پیشرفت کنیم نه یک شبه
جلالی گفت مربی مثل کیروش در 4 سال میتونه ما رو در مسیر پیشرفت قرار بده راستم گفت من میگم تو این 3 سال و نیم کیروش واسه این فوتبال چیکار کرد؟؟؟
جز این بدترین بازی ها بودو الانم همون؟؟؟
خداییش بازی جلو کره و ازبکستان و لینان این بود الانم اینیم.....شاخص های فوتبالم که همونیم....نتیجه هم نمیهش گفت گرفتیم
حالا که قرار سالی 4 میلیون بدیم قرار اختیار تام بدیم قرار ا حد توانمون واسش محیا کنیم نباید انتظار داشته باشیم اندازه هزینه ای که میکنیم؟؟؟
این حرف بدیه؟؟
مورینیو هم نمیتونه ایران رو قهرمان کنه هیچ شکی نیست
من انتظار قهرمانی از ایران رو ندارم چون هیچیمون در حد امکانات و کیفیت بازی با ژاپن و کره و استرالیا نیست
ولی ایران باید بازی زیبا کنه من جام جهانی رو ملاک نمیدونم چون تو دو بازی اول مجبور بودیم ولی تو اسیا چه 3تا بازی اخرمون چه بازی ازبکستان چه بازی کره تخمی بردیم و تخمی بازی کردیم و باید تغییر کنیم
Hero Enter
Viva Real Madrid
اگه همین کیروش با صادقیان و شریفی و امثالهم رفته بود 3.4 تا از ارژانتین میخورد همین کانون مربیان و جلالی نمیومدن سینه سپر کنن که اینم مربی خارجیتون !
بازم این اصل موضوع نیست
استعداد یابی صفره - اعتماد به بازیکنان جون صفره - اپدیت مربی های ما صفره - زمین هامون صفره - باند بازی صده و... یه کس خلی مث علی کفاشیان رئیس فدارسیونه و...
بعد این شاسکولا انتظار معجزه دارن تو فوتبال
هی هم میگن میتونیم مث والیبال بشیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه واقعیتی هست کیروش بیشتر فکر خودش تا ما
حالا تا اخر دنیا برین قربون صدقش برین
در حال حاضر 411 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 411 مهمان ها)