یه پست خارج از بحث
این مناظره خسرو پناه با صادق زیبا کلام در مورد دین - علام - غرب و روشنفکری و... خیلی جالب بود و فیض بردیم
توسیه میکنم دانلود کنین اگه به این مباحث علاقه مندین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف های زیبا کلام به شدت تایید میشه
فوق العاده ادم باحالیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا از الان موضعم رو روشن کنم که از این به بعد بحثی در مورد مربی احمق داشتید و دلبوسکه رو توش بزارید باهات بحث نمیکنم اینو جدی میگم
ولی عملکرد یه مربی تو تاریخ به خاطر عملکرد مثبتش میمونه گاهی نتیجه گاهی جام
کاری که گاس هیدینک با کره کرد حالا چه با داوری چه با ناداوری بزرگ بود همینطور کارش با روسه
کار برنو متسو هم کار بزرگی بود که با اون سنگال انجام داد و تو دل تاریخ موند
ولی طرف مقابلش هم مورینیوست که به میاد با قهرمانی با پورتو و اینتر تو تاریخ موندگار میشه
یا میان نظر سنجی میزارن گواردیولا رو بهترین مربی 10 سال اخیر فوتبال میدونن
کسی تو دل تاریخ میمونه که تاثیر مثبت داشته باشه چه با جام چه بی جام
Hero Enter
Viva Real Madrid
اسکولاری: منتقدان بروند به جهنم!
باید به این نکته هم توجه کنی اختلاف بین تیم ها به شدت کم شده و دیگه گذشت اون زمون بری به یه تیم 7.8 تا بزنی
علاوه بر تاکتیک دفاعی هم نوعی از فوتباله که کیروش بهش علاقه منده تیم چلسی هم با n تا ستاره میره جلو اتلتیکو اتوبوس پارک میکنه و نتیجه هم میگیره
خوب نمیشه به این سبک خرده گرفت
حرف من اینکه ساختار فوتبال ما خرابه باید اونو درست کنیم
وگرنه اگه یه مربی هجومی هم بیاریم میتونیم با فوتبال زیبا تو یه مقطع نتیجه بگیریم بعدش دوباره روز ار نو روزی از نو
همنطور که الان با یه تیم دفاعی هم مقطعی نتیجه میگیریم
در حال حاضر 467 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 467 مهمان ها)