[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رایکارد با پپ فرق میکنه چون پپ لااقل قهرمانیش تو بارسا رو تکرار کرد
الان بیان به یه کارشناس فوتبال مثل صدر بگن بهترین مربی های 15 سال اخیر کیا هستن شک نکن گزینه اولش پپ هست
نظرش غلط نیست چون میاد میگه یه فلسفه نوین وارد فوتبال کرد و 5 گانه باهاش گرفت و بعد یه دوگانه دیگه رو تکرار کرد
تو بقیه گزینه هاش فرگوسن - مورینیو و دلبوسکه هست شک نکن
Hero Enter
Viva Real Madrid
دور رفت به نتیجه که میخواست رسید
خوب یه سری مربی ها اندیشه دفاعی دارن نمیشه بهشون خرده گرفت
کارنامه کیروش هم همیشه گواه بر موضوع بود هر جا که بود تو دفاع نسبتا خوب بوده ولی تو حمله نه
ما هم باید با توجه به معیارمون مربی تیم ملی بیاریم اگه دوس داریم فوتبال زیبا و هجومی بازی کنیم بریم سراغ یه مربی که تو این کار تخصص داره
برادر من حرف منم همینه
میگم ما تو فوتبالمون و فدارسیونم هنوز تکلیفمون با خودمون روشن نیست تو همه زمینه ها
نمیدونیم میخوایم چیکار کنیم کار بلند مدت ، موفیقت تو جام جهانی ، پرورش بازیکن ، لیگ پویا وو...
تا این مشکل تو فدراسیون و بدنه تیم ملی حل نیشه به هیچ جا با هیچ کس نمیرسیم برسیم هم مقطعیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5 گانه گرفتن کار هر کسی نیست.20 تا جام تو 3 سال گرفتن هم کار هر کسی نیست....
ولی وقتی زیر سوال میری که بودن و نبودن یک بازیکن نه ،رو فرم بودن و نبودن یک بازیکن کل تیمت رو کنفیکون میکنه
بعد میری تو یه تیم دیگه که اون بازیکن نیست اوضات از اون هم بدتر میشه
من خیلی دوس دارم فیلمای بارسا جلو تیمای بزرگ رو در حضور دوستان ذوب در پپ ببینیم
اصرار پپ به خرید نیمار فقط و فقط به خاطر وابستگیش به مسی بود که میخواست اونو با نیمار جبران کنه(تو بایرن)
ولی شک نکن اگر بخواد با سبک پارسال برگرده کلا انسان بودنش هم زیر سواله چه برسه مربی بودنش
در حال حاضر 421 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 421 مهمان ها)