صفحه 1914 از 3994 نخستنخست ... 91414141814186419041912191319141915191619241964201424142914 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 19,131 به 19,140 از 39937

موضوع: ๑۩۞۩๑ FOOTBALL CHatRoOm ๑۩۞۩๑

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HOSSEIN نمایش پست ها
    شایدحق انچلوتی بود که بنده خدا اینقدر پشتش بد نگین وقتی بازی ها تیم مربی قبلیتون رو میبینیم
    تا امین نیومده یقمون رو نگرفته فلنگ رو ببندیم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    من الان نمیخوام موضع دفاع از گواردیولا رو بگیرم چون خودم اصلا قبولش ندارم اصلا
    ولی یه کم اگه واقع بین باشیم قهرمانیش تو یو سی ال سال بعد وجدان من یکی رو خفه میکنه که امیدوارم نشه
    شاید بازم بیام و بحث کنم بگم با تیم گنده اومده قهرمان شده ولی عقلم میگه سه بار یوسی ال رو بردن اتفاقی نیسیت
    جمع کن بریم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    جمع کن بریم
    اره بریم ولی جکایت همچنان باقیست
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    اره بریم ولی جکایت همچنان باقیست

فوق حرفه ای
    اصلا من مربی خوب رُ به جام نمیدونم....
    همین که بفهمه باید الان چه کاری انجام بده بسه حتی اگر نتیجه نگیره...
    مثلا استاد هیدینگ
    هر کی یاد اون بازی بیفته میگه هیدینگ فوق العاده بود و باخت جز یه سری افرادی که ....

این که بدونی کی باید حمله کنی و دفاع به قول استاد تعادل داشته باشی خیلی مهمه....
    این که از یه ابزار پایین تر نسبت به حریفات نتیجه بگیری مربی خوبی ازت میسازه...
    با ستاره قهرمان شدن هم هنر میخواد ولی وقتی خاموش شدن عیارتُ بیشتر مشخص میکنه....

به خوزه هم یه سری انتقاد وارده در این فصلی که گذشت که حسش نیست الان
    نتایچ یه فاکتوری هست اما همش نیست
    من شخصا مربی بزر رو مربی میدونم که کار بزرگ کنه
    به عبارت دیگه همون حرف تو به بیان دیگه
    موقعیت شناسی باشه و با داشته هاش بهترین عملکرد رو داشته باشه
    ثبات هم در کنارش اگر باشه میشه مربی بزرگ!
    بیلسا و پرکمن و گاس مربیان محبوبمون شاید از نظر نتایج هیچگاه برجسته نبودن اما از همه بیشتر قبولشون داریم
    انتقاد که به همه وارده! ولی در این مورد چون هم نظریم اجازه بده دشمن شاد کن نشیم
    فقط بگم اینم در نظر بگیر هیچکس همیشه در اوج نبوده و نیست حتی سر الکس ازمون و خطاست دیگه

فوق حرفه ای
    خیلی هم حرف خوبیه
    ولی تو این 4 سال فوتبال ما شدیدا دچار افول شده چند تا بازیکن حرفه الان تو فوتبال ما دارن بازی مکنن
    4 سال پیش n تا لژیونر داشتیم الان چی به غیر از دژاگه کی داره تو اروپا بازی میکنه ؟!
    ما شدیدا دچار ضعف نیرو انسانی هستیم و تا این مشکل رو رفع نکنیم هیچ کس نمیتونه ما رو تو مسیر صحیح قرار بده
    و این کار باشگاه هاست نه سرمربی تیم ملی که کلا 30 روز طی سال تیم دستش نیست
    در ثانی ما و فدراسیون از کیروش چی خواستیم ؟!
    حاج رضایی هم گفت اولویت فدراسیون ما صعود به جام جهانی بوده یا تغییر نسل ؟
    خوب کیروش هم مربی حرفه ای وقتی نمیتونه با این تیم زیبا بازی کنه و هدف نتیجه گرفتنه قطعا با توجه به مهره هایی که داره سیستمشو میچینه
    ولی اگه گفته بودن تیمو از نو بساز اولین کار سرمربی یه تحول تو تیم های پایه بود وقتی میتونستیم نیرو انسانی و بازیکنایی خوب تزریق کنیم به تیم ملی اونوقت میشه به خوب بازی کردن و... بحث کرد
    اسم چلسی رو میاری مجبورم جواب بدم
    حسین گلم عزیز دلم از تو انتظار ندارم این طور قضاوت کردن
    مورینیو چند بازی اون سبک رو پیاده میکنه؟؟؟ 4 بازی شاخصشو میتونم بهت بگم
    جلو سیتی تو اتحاد جلو لیورپول تو انفیلد (این دو مورد تنها باختشون تو خونه به چلسی بود کلا و همرو سلاخی میکردن تو خونه)
    جلو اتلتیکو تو ویسنته کالدرون و جلو پی اس جی
    بقیه به جرات میتونم بگم به جز بیگ فور تو خونشون متعادل بوده بازی( اگر میخواست این طور نباشه 66 تایی میشد) با تیمای پایین جدولم که کاملا برعکس البته اگر به خودت زحمت داده باشی و دیده باشی بازی ها رو
    میخوام بگم قیاس مع الفارغ چون کیروش همیشه این سبک رو پیاده میکنه و پلن بی و سی کلا تو کارش نیست!
    اما مورینیو با توجه به نتیجه ای که میخواد و نیازی که داره!
    کیروش اگر تعادل داشت میشد بهترین مربی دنیا چون خیلی هنره هم تو دفاع خوب باشی هم حمله

بعد راجع به نیروی انسانی و این حرفا خیلی داری پیچیده میکنی بحث رو
    لژیونرا مگه از اسمون اومدن؟؟ نه همین جا بودن رفتن تو جام جهانی دیده شدن پیشرفت کردن لژیونر شدن و....
    اره به بخشیش ذاتی و استعداد هاست که شاید کمتر شده باشه (من معتقدم نشده و هست اما بهش توجهی نمیشه) یه بخش دیگش چی؟؟ اکتسابی
    حسینم گفت همش ابزار نیست! به خدا با ابزار کمترم میشه خوب بازی کرد این همه مثال هست تو که خداروشکر اهل دیدن و اطلاعاتتم بروزه
    همیشه لازم نیست برای بازی زیبا تیمت پر از فانتزی باز باشه مهم این تیم باشی
    بعد همین کیروش وقتی کلا بی اهمیت به لیگ وقتی خودش میگه نتیجه واسم مهم دیگه بهانه چیو میاری؟؟ خودش میگه جوونا رو نمیبرم چون نتیجه میخواستم....
    تو همین لیگم کم نبوده دیده و نیروی انسای بازیکن خوب هست اما دیده نمیشه
    بازی زیبا نمیگیم تیکی تاکا یا توتال فوتبال یا چه میدونم.....من میگم بازی خوب! بازی هدفمند بازیم متعادل
    میگم حداقل جلو قطر و لبنان منفعل نباشیم میگم دست کم نگیریم خودمونو
    ولله همین تیمای عربی بودن یه زمان بدون هیچ زیرساختی اومدن هم زیبا بازی کردن هم نتیجه گرفتن
    حرف ما هم همون میگیم فدراسیون مقصر مردم مقصرن که از کیروش با این سط این قدر توقعاتشون کوچک و محدود!
    من فقط میگم از کیروش قهرمان نسازیم چون اون قدرا هم کاری واسه ما نکرده که لایق ستایش باشه
    نتیجه نباید تو اولویت باشه اول این فوتبال رو چقدر میتونه تاثیر بذاره توش
    حتی اگر کمترین هم باشه بیشتر میارزه تا یه جرقه باشه و قهرمان شه و بره
    ویرایش توسط Herzeleid : 07-04-2014 در ساعت 04:55 AM

فوق حرفه ای
    باید به این نکته هم توجه کنی اختلاف بین تیم ها به شدت کم شده و دیگه گذشت اون زمون بری به یه تیم 7.8 تا بزنی
    علاوه بر تاکتیک دفاعی هم نوعی از فوتباله که کیروش بهش علاقه منده تیم چلسی هم با n تا ستاره میره جلو اتلتیکو اتوبوس پارک میکنه و نتیجه هم میگیره
    خوب نمیشه به این سبک خرده گرفت
    حرف من اینکه ساختار فوتبال ما خرابه باید اونو درست کنیم
    وگرنه اگه یه مربی هجومی هم بیاریم میتونیم با فوتبال زیبا تو یه مقطع نتیجه بگیریم بعدش دوباره روز ار نو روزی از نو
    همنطور که الان با یه تیم دفاعی هم مقطعی نتیجه میگیریم

ولله اگر حرف من باشه بریم تیما رو تحقیر کنیم!
    من صحبتم اصلا نتیجه نیست حسین
    الان ژاپن و کره و استرالیا مگر نتیجه گرفتن؟؟
    عنا و الجزایر چطور؟؟
    نه هیچکدوم نگرفتن اما من همه اونا رو نسبت به ایران در جاگاه بالاتری میبینم چرا؟؟
    چون پیشرفت داشتن تو فوتبالشون...چون این نزدیکی رو نشون دادن... چون تو بازیشون یه چیزایی دیدیم که تو تیم ما هرگز ندیدیم
    چلسی یه بازی دو بازی 4 بازی نه 10 بازی میگیره اونم نتیجه اما بقیه چی؟؟
    فوتبال ملی با باشگاهی فرق داره جلالی حرف خوبی زد گفت یونان و چلسی 2012 با این سیستم قهرمان شدن اما بعدش چی؟؟
    2 سال بعد چی؟؟؟ دوره بعد چی؟؟ واقعیتش هیچی به هیچی
    امشب جلالی از فردوسی پور پرسید شما جام به هر قیمتی رضایتون میکنه؟؟ فردوسی پور گفت اره مگه ما چی میخوایم؟؟ این با عرض معذرت همون زودارضایی
    وقتی سطح توقع ما یه قهرمانی تو اسیاست نمیشه انتظاری داشت که بفهمن حرف جلالی و جلالی ها رو
    گیرم قهرمان اسیا هم شدیم گیرم هر چهارسالم رفتیم جام جهانی و 3 بازی کردیم نتیجش چیه؟؟
    عراق قهرمان اسیا شد الان کجاست؟؟
    ژآپن میاد با 1 امتیاز حدف میشه اما همچنان از ما بهتره چرا؟؟ چون به ثبات رسیده جون کلاس فوتبالش نغییر کرده
    حرف من اینه نتیجه گرفتن خوبه خیلی هم کمک میکنه اما چیزی که از اون مهم تر پیشرفت و ثبات
    من میگم قهرمان بشم خیلی خوب اما اگر بریم به سمت یه فوتبال بهتر که واسه 4 سال بعد و 8 سال بعدمون خبو باشه و قهرمان نشیم خیلی بهتره
    مشکل ما این همیشه تو نتایج زودگذر گیر میکنیم!
    سالی 4 میلیون حاضریم بدیم فقط واسه صعود به جام جهانی بنز میخوریم ولی در حد پیکان ازش کار بکشیم راضیم

فوق حرفه ای

فوق حرفه ای
    چلسی جلو اتلتیکو نتیجه نگرفتاونم کار درستی نکرد ....کمن تعجب میکنم خوزه چرا امسال این طوری بازی میکرد....
    قبلا این قد محافظه کار نبود...ولی بازی چلسی جلو لیورپولُ دیدم حالم گرفته شد...دیدم اینطوری دفاع میکنه و منتظره لغزیدن بازیکن حریفه

مورینیو خوب دفاع میکرد ولی نه جلو همه تیما...مثلا با اینتر خوب بازی میکرد فقط جلو بارسااون طوری بازی کرد...
    ولی امسال به هر تیم خوبی که رسید همون طوری بازی کرد

شایدحق انچلوتی بود که بنده خدا اینقدر پشتش بد نگین وقتی بازی ها تیم مربی قبلیتون رو میبینیم
    تا امین نیومده یقمون رو نگرفته فلنگ رو ببندیم

این بحث مفصلی میخواد!
    هم انتقاد وارده هم یه جورایی میشه دفاع کرد از عملکرد!
    اگر علاقه داشته باشی یه روز کامل بحثشو باز کنیم حسین جون

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط AkbaR نمایش پست ها

صفحه 1914 از 3994 نخستنخست ... 91414141814186419041912191319141915191619241964201424142914 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 486 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 486 مهمان ها)