نتایچ یه فاکتوری هست اما همش نیست
من شخصا مربی بزر رو مربی میدونم که کار بزرگ کنه
به عبارت دیگه همون حرف تو به بیان دیگه
موقعیت شناسی باشه و با داشته هاش بهترین عملکرد رو داشته باشه
ثبات هم در کنارش اگر باشه میشه مربی بزرگ!
بیلسا و پرکمن و گاس مربیان محبوبمون شاید از نظر نتایج هیچگاه برجسته نبودن اما از همه بیشتر قبولشون داریم
انتقاد که به همه وارده! ولی در این مورد چون هم نظریم اجازه بده دشمن شاد کن نشیم
فقط بگم اینم در نظر بگیر هیچکس همیشه در اوج نبوده و نیست حتی سر الکس ازمون و خطاست دیگه
اسم چلسی رو میاری مجبورم جواب بدم
حسین گلم عزیز دلم از تو انتظار ندارم این طور قضاوت کردن
مورینیو چند بازی اون سبک رو پیاده میکنه؟؟؟ 4 بازی شاخصشو میتونم بهت بگم
جلو سیتی تو اتحاد جلو لیورپول تو انفیلد (این دو مورد تنها باختشون تو خونه به چلسی بود کلا و همرو سلاخی میکردن تو خونه)
جلو اتلتیکو تو ویسنته کالدرون و جلو پی اس جی
بقیه به جرات میتونم بگم به جز بیگ فور تو خونشون متعادل بوده بازی( اگر میخواست این طور نباشه 66 تایی میشد) با تیمای پایین جدولم که کاملا برعکس البته اگر به خودت زحمت داده باشی و دیده باشی بازی ها رو
میخوام بگم قیاس مع الفارغ چون کیروش همیشه این سبک رو پیاده میکنه و پلن بی و سی کلا تو کارش نیست!
اما مورینیو با توجه به نتیجه ای که میخواد و نیازی که داره!
کیروش اگر تعادل داشت میشد بهترین مربی دنیا چون خیلی هنره هم تو دفاع خوب باشی هم حمله
بعد راجع به نیروی انسانی و این حرفا خیلی داری پیچیده میکنی بحث رو
لژیونرا مگه از اسمون اومدن؟؟ نه همین جا بودن رفتن تو جام جهانی دیده شدن پیشرفت کردن لژیونر شدن و....
اره به بخشیش ذاتی و استعداد هاست که شاید کمتر شده باشه (من معتقدم نشده و هست اما بهش توجهی نمیشه) یه بخش دیگش چی؟؟ اکتسابی
حسینم گفت همش ابزار نیست! به خدا با ابزار کمترم میشه خوب بازی کرد این همه مثال هست تو که خداروشکر اهل دیدن و اطلاعاتتم بروزه
همیشه لازم نیست برای بازی زیبا تیمت پر از فانتزی باز باشه مهم این تیم باشی
بعد همین کیروش وقتی کلا بی اهمیت به لیگ وقتی خودش میگه نتیجه واسم مهم دیگه بهانه چیو میاری؟؟ خودش میگه جوونا رو نمیبرم چون نتیجه میخواستم....
تو همین لیگم کم نبوده دیده و نیروی انسای بازیکن خوب هست اما دیده نمیشه
بازی زیبا نمیگیم تیکی تاکا یا توتال فوتبال یا چه میدونم.....من میگم بازی خوب! بازی هدفمند بازیم متعادل
میگم حداقل جلو قطر و لبنان منفعل نباشیم میگم دست کم نگیریم خودمونو
ولله همین تیمای عربی بودن یه زمان بدون هیچ زیرساختی اومدن هم زیبا بازی کردن هم نتیجه گرفتن
حرف ما هم همون میگیم فدراسیون مقصر مردم مقصرن که از کیروش با این سط این قدر توقعاتشون کوچک و محدود!
من فقط میگم از کیروش قهرمان نسازیم چون اون قدرا هم کاری واسه ما نکرده که لایق ستایش باشه
نتیجه نباید تو اولویت باشه اول این فوتبال رو چقدر میتونه تاثیر بذاره توش
حتی اگر کمترین هم باشه بیشتر میارزه تا یه جرقه باشه و قهرمان شه و بره
ویرایش توسط Herzeleid : 07-04-2014 در ساعت 04:55 AM
ولله اگر حرف من باشه بریم تیما رو تحقیر کنیم!
من صحبتم اصلا نتیجه نیست حسین
الان ژاپن و کره و استرالیا مگر نتیجه گرفتن؟؟
عنا و الجزایر چطور؟؟
نه هیچکدوم نگرفتن اما من همه اونا رو نسبت به ایران در جاگاه بالاتری میبینم چرا؟؟
چون پیشرفت داشتن تو فوتبالشون...چون این نزدیکی رو نشون دادن... چون تو بازیشون یه چیزایی دیدیم که تو تیم ما هرگز ندیدیم
چلسی یه بازی دو بازی 4 بازی نه 10 بازی میگیره اونم نتیجه اما بقیه چی؟؟
فوتبال ملی با باشگاهی فرق داره جلالی حرف خوبی زد گفت یونان و چلسی 2012 با این سیستم قهرمان شدن اما بعدش چی؟؟
2 سال بعد چی؟؟؟ دوره بعد چی؟؟ واقعیتش هیچی به هیچی
امشب جلالی از فردوسی پور پرسید شما جام به هر قیمتی رضایتون میکنه؟؟ فردوسی پور گفت اره مگه ما چی میخوایم؟؟ این با عرض معذرت همون زودارضایی
وقتی سطح توقع ما یه قهرمانی تو اسیاست نمیشه انتظاری داشت که بفهمن حرف جلالی و جلالی ها رو
گیرم قهرمان اسیا هم شدیم گیرم هر چهارسالم رفتیم جام جهانی و 3 بازی کردیم نتیجش چیه؟؟
عراق قهرمان اسیا شد الان کجاست؟؟
ژآپن میاد با 1 امتیاز حدف میشه اما همچنان از ما بهتره چرا؟؟ چون به ثبات رسیده جون کلاس فوتبالش نغییر کرده
حرف من اینه نتیجه گرفتن خوبه خیلی هم کمک میکنه اما چیزی که از اون مهم تر پیشرفت و ثبات
من میگم قهرمان بشم خیلی خوب اما اگر بریم به سمت یه فوتبال بهتر که واسه 4 سال بعد و 8 سال بعدمون خبو باشه و قهرمان نشیم خیلی بهتره
مشکل ما این همیشه تو نتایج زودگذر گیر میکنیم!
سالی 4 میلیون حاضریم بدیم فقط واسه صعود به جام جهانی بنز میخوریم ولی در حد پیکان ازش کار بکشیم راضیم
در حال حاضر 479 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 479 مهمان ها)