[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ثبت نام كنيد اقا كار بانك تو كاراي كارمندي خيلي خوبه
به به تو: برزیل باید در 90 دقیقه کار را تمام کند
در 7بازیه آخری که کورتوا و مسی رو به روی هم بازی کردن مسی نتونسته گل بزنه
یعنی 542دقیقه
حرفم در مورد چلسی نبود
ولی خوب تفکرات مورنیو دفاعی و همیشه به عنوان یه مربی دفاعی ازش یاد میشه مگه خلاف اینه؟!
مورنیو هم هروقت میبینه یه تیم ازش قوی تره میره اوتوبوس میچینه حتی خود امسال ولی اون با توجه به مهره هایی که داره میتونه ضد حمله بزنه ولی ایران نه !
بدار من شما مث اینکه توقع داری ایران قهرمان جام جهانی بشه مث اینکه
اگه ایران تو اسیا اول بشه 3 سال پیاپی بره جام جهانی حتی از گروش بالا هم نیاد من اینو یه موفقیت عالی میدونم واسه فوتبال ایران دیگه انتظار شماها چیه مگه ! اون زمان وقتی وقتی به ثبات میرسیم و میتونیم اینجوری بی دغدغه بریم جام جهانی یا قهرمان اسیا بشیم خود به خود بازیکن ترانسفر میکنیم اروپا و توجه دیگر کشور ها به فوتبالمون جلب میشه مشکل ما اینکه نمیتونیم تو اسیا چیزی بشیم و یک سال درمیون با هزار بدبختی میخوایم بریم جام جهانی و این باعث میشه خود به خود یه نسل از بازیکنان کم سن و سالمون سوخته بشن !
حرف های شما همش درسته ولی اینا وظیفه دستندکاران فوتباله نه فقط سرمربی تیم
و نیاز مند اگاهی ملت و فدارسیون از اهداف دراز مدتیه که ممکنه باعث بشه تو کوتاه مدت اصلا نتیجه نگیریم
و این اگاهی رو من نه در مردم میبینم نه در فدارسیون !
ما 4 ملیون دادیم بنز اوردیم نرفیبم بنز خوار بیاریم که بتونه یهو کل فوتبال رو بار بزنه و ببره جلو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Evolution of Lahm in World Cups
2006 : Right Back
2010 : Left Back
2014 : Midfielder
2018 : Centre Forward
2022 : Assistant Manager
2026 : Manager
در حال حاضر 433 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 433 مهمان ها)