مقایسه ایران و ژاپن هم واقعا مزخرفه اونا یه برنامه بلند مدت دارن که تازه اول کارت از 23 بازیکن 20 تاشون تو اروپان
سطح لیگشون چندین برابر لیگ خودمونه
به قول فردوسی پور وقتی سطح لیگ ما مثل ژاپن شد اونوقت میشه انتظار داشت مث اونا تو جام جهانی بازی کنیم
مقایسه ایران و ژاپن هم واقعا مزخرفه اونا یه برنامه بلند مدت دارن که تازه اول کارت از 23 بازیکن 20 تاشون تو اروپان
سطح لیگشون چندین برابر لیگ خودمونه
به قول فردوسی پور وقتی سطح لیگ ما مثل ژاپن شد اونوقت میشه انتظار داشت مث اونا تو جام جهانی بازی کنیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلعهنويي در خصوص اظهارات مهدي رحمتي که گفته بود قصد داشت در استقلال بماند اما او را نخواستند، عنوان کرد: رحمتي در يک ماه گذشته چند بار پيش من آمد و چندين بار نيز تلفني صحبت کرد. همه ميدانند اگر بازيکني را نخواهم عالم و آدم هم واسطه شوند او را ديگر نميخواهم. از طريق اين مصاحبه ميگويم رحمتي در ليست ما قرار داشت و سال گذشته با وجود اينکه شرايط خوبي نداشت او را درون دروازه ميگذاشتيم تا به تيم ملي دعوت شود.
وي ادامه داد: رحمتي سال گذشته در شرايط آرماني نبود و به دليل اينکه در تيم ملي حضور نداشت لطمه ميخورد اما ما او را درون دروازه ميگذاشتيم تا به تيم ملي دعوت شود. اين نظر کيروش بود که او را دعوت نکرد و کاري به اين موضوع ندارم.
سرمربي استقلال با اشاره به صحبتهايش با رحمتي در يک ماه گذشته گفت: اصلا چنين چيزي نبود که رحمتي در ليست ما قرار نداشته باشد. خودش ميداند که دو سه بار با علي نظري جويباري مذاکره کرد اما سر از تيم پيکان درآورد. رحمتي براي استقلال زحمت زيادي کشيد و جزو خانواده استقلال است.
مافی
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
حرف منو نمیگیری نمیدونم چرا!
مورینیو یه مربی تاکتیکی ازش یاد میکنن نه دفاعی....دفاعی میشه کاپلو...مورینیو با توجه به ابزار و شرایط سکشو تغییر میده مگر غیر این؟؟؟
بعد دیشبم گفتم بحث باشگاهی با ملی رو یکی نکن
تو باشگاه وظیفه تو تیم ساخت ن و پرپروش و پیشرفت بازیکن....اما تو تیم ملی قرار نیست مربی چیزی به بازیکن باید بده قرار نیست! فقط باید مدیریت کنه باید تاکتیک خودشو پیاده کنه با داشته هاش...ولی از اون طرف به قول جلالی تیم ملی ویترین و همین سبک فردا میاد تو باشگاهم پیاده میشه چون جهت میده
من کی همچین حرفی زدم؟؟ من میگم اصلا نتیجه مهم نیست الان کره نتیجه گرفت؟؟ استرالیا چی؟؟ عنا چطور؟؟نه هیچکدوم اما اونا پیشرفت داشتم ولی ما نه نداشتیم
خب حرف منم همینه میگم ثبات میگم پیشرفت...چیزی که ا این فوتبال بهش نمیرسیم این واقعیت داستان همون عراق که میاد قهرمان میشه و بعدش دیگه اثری ازش نیست
منم نمیگم سرمربی !
من از کیروش انتظاری ندارم اون در حد توانش انجام داده واسه همین میگم کیروش به درد فوتبال ما نمیخوره و باید یه مربی مثل بیلسا اورد چون اون کارش همین تغییر تفکر!
کل فوتبال رو باز نکنه اما حداقا حداقل تاثیر کوچکی بذاره
نه این که بعد 4 سال که رفت فوتبال ما همون باشه که چهار سال پیشم بود و روز از نو....
در حال حاضر 60 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 60 مهمان ها)