نوشته اصلی توسط Milad این چه سریالی بود معرفی کردی لاشی رید تو حالم قسمت آخر فصل 2 را دیده ای پس
نوشته اصلی توسط AkbaR قسمت آخر فصل 2 را دیده ای پس ویل گراهام جک ابیگل ولی حقش بود احتمال داره تو فصل 3 ویل باشه ؟
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad ویل گراهام جک ابیگل ولی حقش بود احتمال داره تو فصل 3 ویل باشه ؟ دهن همه شونو سرویس کرد آره باو ویل زنده می مونه
نوشته اصلی توسط AkbaR دهن همه شونو سرویس کرد آره باو ویل زنده می مونه روانپزشک ه هانیبال فک کردم ادم خوبیه سریال بدون ویل حال نمیده
نوشته اصلی توسط HO33E!N فرانسه آلمان بازی جام جهانی بود یا دوستانه؟ با اختلاف بی کیفیت ترین بازی جام
نوشته اصلی توسط HO33E!N حدود 10 دقیقه ای هستش که دارم فکر میکنم ولی اصلا متوجه ربطش نمیشم به جرات میتونم بگم منم نفهمیدم
نوشته اصلی توسط HO33E!N ژولیو سزار، تیاگو سیلوا، داوید لوییز، فرناندینیو، مارسلو، هالک، پائولینیو، فرد، نیمار، اسکار، مایکون. کلمبیا: اسپینا، زاپاتا، یپس، سانچس، آرمرو، گوتیرز، رودریگز، کوادرادو، گوارین، ایباربو، زونیگا. گوستاوو رو گذاشته بیرون الوز نباشه نصف مشکلات حل میریم که تحقیر کنیم کلمبیا رو
نوشته اصلی توسط Milad روانپزشک ه هانیبال فک کردم ادم خوبیه سریال بدون ویل حال نمیده ها کلن 10 مین آخر شوک تو شوک شد
نوشته اصلی توسط Milad فرانسه باخت انقدر ناراحت شدم بعد دیدم خود بازیکنا تخمشون نیست گفتم واسه کی حرص بخورم فرانسه با اختلاف بی شور ترین تیم تاریخفقط گریزمن خوب گریه کرد
نوشته اصلی توسط Herzeleid با اختلاف بی کیفیت ترین بازی جام امسال خیلی تخیلی شده جام
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 374 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 374 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن