نوشته اصلی توسط HO33E!N احتمالا یه بازی دیگه میدید که برزیل 3 تا موقعیت گل داشته نیمه اول تک به تک هالک.....پشت بندش شوت اسکار....یه بار دیگه باز هالک ...توپی که به فرد خودرو بلاک شد
نوشته اصلی توسط vahid یعنی آرژانتین شانسش بیشتره؟ نمیدونم هر چی زودتر حذف بشه خوشحال تر میشم
داوری به نفع نبود خواهشا جو ندین باز کرنر برزیلم نگرفت
نوشته اصلی توسط Herzeleid نیمه اول تک به تک هالک.....پشت بندش شوت اسکار....یه بار دیگه باز هالک ...توپی که به فرد خودرو بلاک شد آها اینا موقعیت حساب میشه؟فک کنم توپی که خورد به فرد هنو پایین نیومده
نوشته اصلی توسط azamusic حالا اگه نیمار تو رئال بود --- بهترین بازیکن بود --- بد جور زده بودنش --- و .... چقدر متعصبانه و غیر اصولی حرف می زنید --- من همچین حرفی نزدم... گفتم امیدوارم به بازی بعد برسه... زدنش ولی نه اونقدر که امین میگه وحشیانه و فلان و بیسار... نیمار هم که دست به فیلمش عالیه پس طبیعیه اینجوری در موردش قضاوت بشه!
نوشته اصلی توسط Herzeleid داوری به نفع نبود خواهشا جو ندین باز کرنر برزیلم نگرفت گل با کرنر مقایسه میشه؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N اونی که میگن نتیجه گرا فرق میکنه با تخمی بالا اومدن حسین شرایطو درک نمیکنی! تو برزیل اگر دومم بشن محکوم به مرگن حذف زودهنگام که هیچی این تیم در حال چنگ زدن به همه چی تا خودشو بالا بکشه
نوشته اصلی توسط Herzeleid حسین شرایطو درک نمیکنی! تو برزیل اگر دومم بشن محکوم به مرگن حذف زودهنگام که هیچی این تیم در حال چنگ زدن به همه چی تا خودشو بالا بکشه چه ربطی داره؟تو میگی این نتیجه گرایی هستش من میگم این نتیجه گرایی نیست از *** آوردنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 513 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 513 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن