اخیی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوسه پکرمن پس از شکست ۲ بر یک تیم ملی کلمبیا در بازی برابر برزیل در دومین دیدار از مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی ۲۰۱۴ اظهار داشت: این لحظه برای ما لحظه بسیار سختی است. ما همیشه برای پیروزی برابر برزیل در این بازی رؤیاپردازی میکردیم اما این رؤیا محقق نشد.
پکرمن افزود: با وجود غیبتی طولانی مدت در جام جهانی، کلمبیا توانست در این دوره از رقابتها کارهای زیادی انجام دهد و راهی طولانی را بپیماید تا نگاه مردم را به فوتبال کلمیبا تغییر دهد.
سرمربی تیم ملی کلمبیا تصریح کرد: بازی تنش زیادی داشت. برزیل به شدت به این پیروزی نیاز داشت و بازی از هر لحاظ رقابتی و فشرده بود. میدانستیم که میتوانیم به برزیل ضربه بزنیم اگر پاسهای خود را با دقت رد و بدل کنیم. برزیل در تمام طول بازی نگران خطری بود که از جانب بازیکنان ما تهدیدش میکرد. برزیل از بازیهای قبلیاش در این جام درس گرفته بود. فکر میکنم که تیمم توانست نماینده شایستهای برای کلمبیا باشد و من به آن افتخار میکنم.
فالکائو در پیغامی پس از بازی از تیم ملی فوتبال کلمبیا تمجید و از ولاسکو کاربایو، داور بازی انتقاد کرد. وی نوشت:" فقط می توانیم به تیم ملی کشورمان افتخار کنیم. ممنون بچه ها. در مورد داور هم در بازی بعدی از پیش از بازی با او تماس می گیریم تا حواسش پرت نباشد!" صحنه جنجالی بازی برزیل – کلمبیا مربوط به لحظه ای بود که کاربایو، داور بازی گل یپس ، بازیکن کلمبیا را مردود اعلام کرد. فالکائو به علت مصدومیت از اردوی کلمبیا در جام جهانی برزیل بازماند.
در حال حاضر 376 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 376 مهمان ها)