نوشته اصلی توسط ehsan1361 شما ثبت نام کردی ؟ سلام نه هنوز نوشته اصلی توسط HO33E!N مهدی 1 ماه فرصته ادبیات و معارف و ... به کنار حسابداری و بانکداری و آمار هیچی تخصصی هم داره خوفین ابیات و معارف و زبان و ای تی و اینا که چرته همشو بلدم مدیریت هم که هیچی فقط میمونه ادبیات که نمیخونم بدبختی من پایان ناممو ندادم تسویه هم نکردم هنو ، حسش نی
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط ehsan1361 داداشم هم بنده خدا در تلاشه ولی دستش بستست دیگه نشد دست زن آیندم رو میگیرم خونه رهن میکنم امیدوارم زنت و خاندانش رئالی باشن
نوشته اصلی توسط tandis_m امروز كه مظلوم شده بچم نمیدونی مهسا که چی میکشم هر کی یه چیزی میگه یکی میگه خونه بخر یکی میگه رهن کن و ...
نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمیدونی مهسا که چی میکشم هر کی یه چیزی میگه یکی میگه خونه بخر یکی میگه رهن کن و ... صبر کن بخر
نوشته اصلی توسط HO33E!N امیدوارم زنت و خاندانش رئالی باشن شرط عقد اینه که رئالی باشه و با هم کل کل کنیم و بخندیم
تمام حال صبت نام به اینه که استرس داشته باشی نکنه وقتش تموم شه دقیقا 12 شب روز آخر نوشته اصلی توسط mahdi سلام نه هنوز خوفین ابیات و معارف و زبان و ای تی و اینا که چرته همشو بلدم مدیریت هم که هیچی فقط میمونه ادبیات که نمیخونم بدبختی من پایان ناممو ندادم تسویه هم نکردم هنو ، حسش نی بدبختی اینه که اصلا حسش نی
نوشته اصلی توسط HO33E!N با اختلاف مظلوم ترين رئالي باراني
نوشته اصلی توسط mahdi صبر کن بخر والا هر کی یه چیزی میگه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمیدونی مهسا که چی میکشم هر کی یه چیزی میگه یکی میگه خونه بخر یکی میگه رهن کن و ... ملک بخری طلاست
نوشته اصلی توسط tandis_m با اختلاف مظلوم ترين رئالي باراني با اختلاف بهترین مادر دنیا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 487 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 487 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن