نوشته اصلی توسط azamusic هلند --- آرژانتین --- روبن -- مسی ---
نوشته اصلی توسط pirana با جزییات بگو کرول نقش طالبلو رو بازی نکرد 12 پنالتی رو گرفت 3 تا دیگه هم سمتش رفت هلند ها هم همه پنالتی ها رو گل کردن
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Al!rezA بین این ۴ تیم شایسته ترین تیم آلمانه .. به شدت موافقم
نوشته اصلی توسط HO33E!N پیش بینی ات ؟ ---
نوشته اصلی توسط Milad کرول نقش طالبلو رو بازی نکرد 12 پنالتی رو گرفت 3 تا دیگه هم سمتش رفت هلند ها هم همه پنالتی ها رو گل کردن خوشحالی الان؟ همینو میخواستی؟
نوشته اصلی توسط azamusic پیش بینی ات ؟ --- فک میکنم آلمان-هلند فیتال برزیل -آرژانتین رده بندی
یه بازی بود ایران همین کارو کرد --- نکیسا بود فکر کنم فرستاد تو زمین دقیقه 118 --- همون موقع گل خورد --- درسته؟ ---
نوشته اصلی توسط HO33E!N فک میکنم آلمان-هلند فیتال برزیل -آرژانتین رده بندی --- احتمالا درسته --- بر عکس بازی های مساوی --- هلند اینجا تیم برتر بود --- بد شانسی می آورد --- به نظر بتونه از پس آرژانتین بر بیاد --- آلمان هم به اندازه کافی باهوش هست که از پس برزیل با تماشاچی هاش بر بیاد ---
نوشته اصلی توسط azamusic --- احتمالا درسته --- بر عکس بازی های مساوی --- هلند اینجا تیم برتر بود --- بد شانسی می آورد --- به نظر بتونه از پس آرژانتین بر بیاد --- آلمان هم به اندازه کافی باهوش هست که از پس برزیل با تماشاچی هاش بر بیاد --- تا الان که این 2 تا برتر بودن اگر دوباره برعکس نشه
نوشته اصلی توسط azamusic یه بازی بود ایران همین کارو کرد --- نکیسا بود فکر کنم فرستاد تو زمین دقیقه 118 --- همون موقع گل خورد --- درسته؟ --- ایران-کره جام ملت ها قلعه نویی طالب لو جای رودباریان بعد از بازی دهنشُ سرویس کردن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 478 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 478 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن