صفحه 2092 از 3994 نخستنخست ... 109215921992204220822090209120922093209421022142219225923092 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 20,911 به 20,920 از 39937

موضوع: ๑۩۞۩๑ FOOTBALL CHatRoOm ๑۩۞۩๑

حرفه ای
    مسى :
    جایزه بهترين بازيكن زمين برازنده هيگواين بود
    خوشحالم. همينطور همه بازيكنانمون شايسته اين جائزه هستن
    تيم از توپهاى هواىی رنج ميبرد و اين طبيعى است
    بلژيك از بازيكنان بلند قدى برخوردار است
    ما يك بازى گروهى عالى رو انجام داديم
    ما الان در نیمه نهایی هستيم و داريم به قهرمانى نزديك ميشيم
    يه اغوش گرم براى همه

پ.ن:جام ماله هلنده
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    عجیب بود دروازه بان تعویضی هلند. دیشب همینطور مونده بودم این اعجوبه کیه. چه حس ششمی هست که همه رو به سمت ضربه رفت و دوتارو گرفت و هلند رفت بالا

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

ویدئوی کل کل قلعه با فردوسی در برنامه ی بعد از اون بازی ها که به پدرکشتگی همیشگی امیر با عادل منجر شد

3. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    بزنه مسی یه 4 روز مصدوم شه

حرفه ای
    سیلسن میخوره جقی باشه

حرفه ای

کاناوارو‌:آرژانتین و برزیل،فقط مسی و نیمار هستند/هرگز ندیده بودم بازیکنان یک تیم تا این حد گریه کنند

ورزش > فوتبال جهان - مدافع سابق تیم ملی ایتالیا می گوید آلمان و هلند شانس خوبی برای قهرمان شدن دارند.
    غزال زیاری:هر شب برنامه اسپورت تی وی که برنامه‌ ویژه جام‌ جهانی‌ است، چند مهمان ویژه دارد؛ فابیو کاناوارو، اسطوره فوتبال ایتالیا، کارلوس آلبرتو تورس قهرمان سال‌های دور فوتبال برزیل، دانیل پاسارلا مرد افسانه‌ای آرژانتین و لوتار ماتئوس یکی از برترین بازیکنان تاریخ فوتبال آلمان. ساعاتی قبل از آغاز یکی از نسخه‌های این برنامه بود که خبرنگار آ. اس موفق شد تا گفت‌وگویی را با فابیو کاناوارو انجام دهد که این گزیده‌ای از صحبت‌های اوست:
    تجربه گفت‌وگوی هر روزه در مورد جام ‌جهانی‌ و خبرنگاری کردن برای اسپورت تی وی چطور است؟
    خبرنگاری نه‌؛ کاری که من انجام می‌دهم، توضیح دادن اتفاقات روزمره از دید یک بازیکن سابق فوتبال است. از این کار خوشم آمده‌؛ چون اولین باری است که در دیگر سوی میدان هستم‌؛ نه فشاری روی دوشم است و نه هر روز تمرین می‌کنم.

جام‌ جهانی‌ تا به امروز چطور بوده؟
    فوتبال خوبی را ندیده‌ام. اکثر تیم‌ها در حمله و دفاع خوب نیستند. بیش از 150 گل رد و بدل شده! درست است که اینجا برزیل است و مردم شادی و گل را دوست دارند ولی به نظر من این نشانه‌ای از یک فوتبال خوب نیست. در مرحله یک هشتم پایانی با بیشتر شدن احساسات وقت‌های اضافه و پنالتی‌ها، کمی سطح رقابت‌ها بهتر شد.

از عملکرد اسپانیا و ایتالیا متعجب نشدی؟
    کسی فکرش را هم نمی‌کرد که اسپانیا بعد از دو بازی به خانه برود و در مورد ایتالیا هم باید بگویم که آنها در اولین بازی‌شان خوب بودند و دل‌ها را به‌ دست ‌آوردند. فکر کنم که این اولین بار در تاریخ است که تیمی بعد از برد در بازی اولش به خانه برمی‌گردد. حیف شد ولی این بدان معناست که در یک جام ‌جهانی‌ نمی‌توانی بلغزی.

این جام ‌جهانی‌ را باید متعلق به قاره آمریکا دانست، نه؟
    این‌ طور نیست. به نظرم هلند و آلمان خوب کار کردند، فرانسه هم خیلی خوب بود اما کم‌تجربگی مانع موفقیت آنها مقابل آلمان شد.

آرژانتین و برزیل چطور؟
    آنها فقط مسی و نیمار هستند. آرژانتین مهاجمان دیگری هم دارد ولی فقط مسی تکلیف بازی‌ها را روشن می‌کند و تا به اینجا از عملکرد برزیل هم خوشم نیامده. هیچ وقت ندیده بودم که بازیکنان یک تیم تا این حد گریه کنند.

نظرت در این باره چیست؟
    می توانم فشار را درک کنم ولی این اتفاق وقتی می‌افتد که شخصیت قوی‌ای نداشته باشی. اگر شخصیت قدرتمندی داشته باشی، بر فشارها غلبه می‌کنی.

وقتی قهرمان جام‌ جهانی‌ 2006 شدید، همه شما هم شرایط سختی را پشت سر گذاشته بودید. آیا از کمک روانشناسی استفاده می‌کردید؟
    بله شرایط خیلی سختی داشتیم. نه، فقط خودمان بودیم. آن موقع ترجیح می‌دادیم در مورد این مسائل حرف نزده و فقط بازی کنیم. مشکل ما در ایتالیا بود و نه آلمان. ما قرنطینه و کاملاً تنها بودیم. فشارها بر روی برزیل زیاد است ولی تمام تیم‌ها این فشار را تحمل می‌کنند و این قدر هم گریه نمی‌کنند. آنها تا لحظه‌ای که پیروز میدان شدند، گریه می‌کردند. حرف من همین است‌؛ پس اگر می‌باختند چه می‌کردند؟ خودشان را می‌کشتند؟ باید از فوتبال لذت برد و از این فشارها رهید.

بازی کردن مقابل حریفان کوچک‌تر ممکن است سطح فشارها را افزایش دهد.
    نه. مشکل این نیست. مشکل بردن است. اگر آرژانتین به فینال ماراکانا برسد، برزیلی‌ها مملو از فشار به ورزشگاه خواهند رفت. وقتی آرژانتین سوئیس را برد، دنیا روی سر برزیلی‌ها خراب شد. این تیم، کاملاً با تیمی که در جام کنفدراسیون‌ها دیدیم، فرق می‌کند.
    چرا؟
    ترس. همه‌شان می‌ترسند.

شما چطور با ترس مقابله می‌کردید؟
    من هیچ وقت نترسیده‌ام. من بازی‌های مهم را بیشتر از بازی مقابل تیم‌های کوچک دوست داشتم.

حتی در فینال جام‌ جهانی‌ هم نمی‌ترسیدی؟
    شب قبل از فینال در هتل دوری زدم و چیزهایی دیدم که هرگز فراموش نخواهم کرد. ترس را در بازیکنان می‌دیدم و به خودم می‌گفتم عجب!

آن شب توانستی بخوابی؟
    خیلی هم مفصل خوابیدم.

تیاگو سیلوا می‌گوید که نخوابید و نمی‌خواست پنالتی‌ها را بزند.
    به نظرم بد نیست که در این حال تنها باشی‌؛ خودم همین کار را می‌کردم. هر کس مدل خاصی برای تمرکز کردن دارد. من هیچ وقت در زمان زدن ضربات پنالتی از جایم تکان نمی‌خورم. دوست ندارم که مردم هی بالا و پایین می‌پرند.

خونسردترین بازیکنی که در این شرایط مملو از فشار دیده‌ای، کیست؟
    بدون تردید پیرلو‌؛ او آن قدر خونسرد است که خیلی خوب می‌تواند فشارها را کنترل کند.

و توتی؟
    اوه. توتی در یورو 2002 مقابل هلند به دی باجو گفت «این ضربه را مثل پاننکا می‌زنم». فرانچسکو به سمت توپ می‌رفت و دی باجو گفت «نمی‌دانی چه کار می‌خواهد بکند. دیوانه است». او می خواست به فان درسار که یک غول است چنین ضربه‌ای بزند. ما هم فریاد می‌زدیم که این کار را نکن.

ولی او این کار را کرد.
    بله‌‌؛ کرد و به گل هم رسید ولی این بازیکن فرانچسکو توتی بود، یکی از بهترین بازیکنان تاریخ.

فوق حرفه ای
    امیر

فوق حرفه ای
    یک دنیا نگران دون آلفردو

الفردو دی استفانو ، مدیر افتخاری رئال مادرید و اسطوره باشگاه به گفته پزشکان بیمارستان گرگوریو مارانیون ” شرایط وخیمی” دارد. او دیروز ظهر برای جشن گرفتن تولد ۸۸ سالگی خود در کنار گروهی از دوستان و اقوام در یک رستوران هجده دقیقه دچار ایست قلبی شده بود.

شاهدان می گویند که دی استفانو در طول ضیافت ناهار حال خوشی داشته است اما در زمان خروج از رستوران دچار ایست قلبی می شود که خیلی سریع اورژانس به نزد او می آید تا شرایط او را بررسی کند. شرایط بسیار نگران کننده ای بود اما اورژانس مادرید توانست که او را از حالت ایست قلبی نجات بدهد و به بیمارستان ببرد. اما در بیمارستان دوباره دچار ایست قلبی شده است تا شرایط نگران کننده ای پیدا کند.

پزشکان بیمارستان گرگوریو مارانیون تائید کردند که شرایط دی استفانو بحرانی است و پس از دو ایست قلبی اکنون در کما بسر می برد. دی استفانو از سال ۲۰۰۵ که یک سکته قلبی شدید را تجربه کرد، چندین بار در بیمارستان بستری شده بود. آخرین خبری که به صورت رسمی از دی استفانو اعلام شده است این است که شرایط وخیمی دارد اما فعلا در حالت ثبت بسر می برد. امروز ظهر قرار است که بیمارستان مارانیون بیانیه ای جدید را اعلام کند.

فرزندان دی استفانو سعی می کنند که محتاط باشند و در حال حاضر هیچنظری نمی دهند. پزشکان هم تائید کرده اند که همه چیز بستگی به روند اخیر آنها خواهد داشت. مسلما حال دی استفانو در هفته های اخیر خوش نبوده است. آخرین مصاحبه رسمی او به قبل از دسیما بر می گردد و بعد از قهرمانی رئال در اروپا با هیچ رسانه ای صحبت نکرده است.

پرز:”امیدواریم هر چه زودتر سلامتی خود را بازیابد”

بستری شدن دی استفانو در بیمارستان گرگوریو مارانیون با حضور شمار زیادی از خبرنگاران پیرامون این استادیوم همراه بوده است. اسطوره رئال در سی سی یو بیمارستان بستری است و شمار زیادی از خبرنگاران اسپانیای و آرژانتینی خود را به بیمارستان محل اقامت یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال رسانده اند.

هیجان و استرس بیار بالا بود. مادریدیسموها می خواستند ببینند که حال اسطوره شان چطور است. بسیاری با پیراهن رئال و شعار ” دی استفانو، دوستت داریم ” خود را به در استادیوم رسانده بودند.

مانولو ردوندو ، رئیس هیئت مدیره رئال و خوان کامیلو ، عضو روابط عمومی باشگاه اولین کسانی بودند که خود را به استادیوم رساندند. وقتی با این سوال مواجه شدند که “مدیر افتخاری چطور است؟” خیلی جدی و اخمو رد شدند و با بالا انداختن شانه هایشان گفتند:” ببینیم چه می شود.”چند دقیقه بعد فلورنتینو پرز ، مدیر رئال مادرید در حالی که کاملا ناراحت بود ، وارد بیمارستان شد. وی گفت :” خانواده مادریدیسموها امیدوار است که او هر چه زودتر سلامتی خود را بازیابد..”

فوق حرفه ای
    هیگوائین:” دی استفانو همیشه کنار من بوده است”

گونزالو هیگوائین در پی به کما رفتن آلفردو دی استفانو به اسطوره رئال روحیه داد.

بازیکن اسبق رئال گفت :” فقط می توانم پیغام روحیه و تشکر را برای او بفرستم. دی استفانو همیشه نزدیک من بود . از زمانی که ۱۸ ساله بودم و به رئال آمدم تا حالا که در ناپولی هستم همیشه از من حمایت کرد.”

وی افزود:”امیدوارم هر چه زودتر بتواند از مشکل شدید بدنی خود شفا پیدا کند.”.

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    امیر
    ممد

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ghavam نمایش پست ها
    ممد
    امیر

صفحه 2092 از 3994 نخستنخست ... 109215921992204220822090209120922093209421022142219225923092 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 452 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 452 مهمان ها)