نوشته اصلی توسط Milad گه خورده تیاگو سیلوا یا فن پرسی خوبن ؟ اما مسی ببره بالا تا چند ماه رئالی پنهان میشن از دید
نوشته اصلی توسط tandis_m يه خنده اي نشونت بدن اگه نصفمم کنن از وسط بازم میخندم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 تیاگو سیلوا یا فن پرسی خوبن ؟ اما مسی ببره بالا تا چند ماه رئالی پنهان میشن از دید رئالی جماعت مثل بارسایی ها نیستن اگه قرار بود پنهان شیم تو این 12 سال میشدیم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad رئالی جماعت مثل بارسایی ها نیستن اگه قرار بود پنهان شیم تو این 12 سال میشدیم این 12 سال رو خوب اومدی اونم با یک میلیارد دلار
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اگه نصفمم کنن از وسط بازم میخندم ميخند؟ بخند تا دنيا به روت بخنده
نوشته اصلی توسط tandis_m ميخند؟ بخند تا دنيا به روت بخنده نخندم چه کار کنم ؟
فقط احمقی مثل پرز میتونه دی ماریا رو از دست بده عالیه از هر نظر آرژانتین نمیتونه جاشو پر کنه ، من نگرانم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 این 12 سال رو خوب اومدی اونم با یک میلیارد دلار همینجوریش کل تاریختون زیر ماست حساب کن تو این 12 سال هم جام میگرفتیم راستی از سال 1990 تا 2005 چند سال میشه ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 فقط احمقی مثل پرز میتونه دی ماریا رو از دست بده عالیه از هر نظر آرژانتین نمیتونه جاشو پر کنه ، من نگرانم و فقط احمقی مثل راسل حاضر میشه به دایومار 115 تا بده
نوشته اصلی توسط Milad همینجوریش کل تاریختون زیر ماست حساب کن تو این 12 سال هم جام میگرفتیم راستی از سال 1990 تا 2005 چند سال میشه ؟ اون 5 یا 6 تا یو سی ال که در زمان فرانکو بوده و قبول نیست میشه 15 سال پول نداشتیم دیگه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 390 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 390 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن